Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Administrator si asociat unic, Bucuresti

Ionut Stancu
TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L

activitate recentă 13 Mar 2019 la 12:56
avatar
4.7/5 rating
sfaturi
61 evaluări
primite
44 sfaturi
oferite

Descriere

Atom. Energie. Pamant... Univers. Mai departe nu prea stiu. Ceea ce imi este insa cunoscut ma defineste intrutotul prin devotamentul fata de ceea ce ma inconjoara, fata de tot ceea ce ma reprezinta, fata de datoria pe care cu profesionalism incerc sa o duc la bun sfarsit.

Pasiunea cu care fac fiecare pas se poate traduce in "ritual al nevoii de a rezolva o nevoie". Capitalul de incredere castigat in timp prin efort sustinut, prin seriozitate si promptitudine, prin analiza pas cu pas a tot ce inseamna "necesitatea clientului" sunt doar cateva caracteristici care m-au propulsat catre succesul de care ma bucur in fiecare zi, multumita existentei dumneavoastra, clientii mei, care nu numai ca mi-ati oferit un loc de munca special ci si sansa de a va demonstra ca devin, cu fiecare zi, mai bun in tot ceea ce fac.

Ma consider o identitate intr-o veche experienta. Mereu un nou inceput intr-un format deja consacrat, intr-un mediu ce ma defineste. Totusi, in "filele" urmatoare, imi puteti recunoaste stilul inconfundabil, charisma individuala avand ca liant ceea ce se numeste “parteneriat”, experienta si profesionalismul cu care, in timp, am rezolvat multe dintre solicitarile din ce in ce mai riguroase, fiecare dintre acestea reprezentand o noua provocare.

Am incredere in mine, in clientii si colaboratorii mei ca vom forma acel inel perfect inchis intru succes! Cu fiecare etapa incheiata, o alta mai ingenua isi deschide aripile catre o treapta superioara.

Va invit sa ma cunoasteti, sa ma recunoasteti, sa ne strangem mainile satisfacuti de fiecare colaborare reciproc-avantajoasa ce ne va oferi satisfactia pe care o asteptam: dumneavoastra pentru ca obiectivul urmarit a fost indeplinit, eu pentru ca am reusit sa va implinesc visul.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 44 sfaturi
Ionut Stancu a răspuns:
10 mart. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna ziua!
Pentru autentificarea actului, vanzatorul are nevoie de urmatoarele documente:
- actul de proprietate (contract de vanzare, certificat de mostenitor, act de donatie etc, dupa caz);
- schita cadastrala;
- incheiere de intabulare;
- certificat energetic;
- autorizatia privind modificarile si procesul verbal de receptie aferent;
- certificat fiscal;
- adeverinta de la Asociatia de Proprietari;
- facturi utilitati si dovada platilor la zi.
Acestea sunt documentele principale, in functie de istoric, notarul instrumentator va solicita vanzatorului documentele lipsa.

Sa fie intr-un ceas bun!

 • Rating răspuns 5/5
 • 1 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
5 mart. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

In situatia accesarii unui credit ipotecar, clauzele penalizatoare cuprinse in promisiunea de vanzare sunt urmatoarele:
1. in cazul in care cumparatorul refuza sa cumpere imobilul pana la termenul specificat in contract, va pierde suma de ........., achitata vanzatorului cu titlu de avans;
2. in cazul in care vanzatorul refuza sa vanda imobilul pana la termenul specificat in contract, va returna cumparatorului dublul sumei primite cu titlu de avans;
3. in cazul in care pana la termenul specificat in contract, tranzactia nu se finalizeaza independent de vointa partilor (ex. banca refuza acordarea creditului ca urmare a unor probleme de natura juridica ale proprietatii), se va recurge ori la semnarea unui act aditional de prelungire a promisiunii de vanzare in care vor fi stipulate noile conditii, ori la desfiintarea actului, moment in care partile vor fi puse in situatia anterioara autentificarii promisiunii de vanzare (vanzatorul va returna avansul achitat).

Va recomand sa achitati avansul in 2 transe, dupa cum urmeaza:
- la semnarea antecontractului, o suma cat mai mica posibil pentru a va asigura ca, in cazul in care pretul din raportul de evaluare este inferior celui solicitat de dezvoltator si nu veti dispune de restul de pret, veti pierde doar avansul partial;
- la autentificarea contractului de vanzare, veti putea achita si restul de avans, pana la concurenta sumei de 16.000 EUR pe care ati indicat-o.
Va recomand totusi ca evaluarea proprietatii sa se faca dupa montarea finisajelor, indiferent de intelegerea pe care o aveti cu vanzatorul.

 • Rating răspuns 5/5
 • 1 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
4 mart. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna seara!
Dupa momentul in care veti depune documentele necesare aprobarii financiare, banca va desemna un evaluator agreat. Acesta va evalua proprietatea la stadiul in care se afla proprietatea la momentul inspectiei premergatoare intocmirii raportului de evaluare.
ATENTIE!!! In situatia in care agreati cu dezvoltatorul pretul pentru locuinta finisata iar inspectia se va face la momentul in care imobilul nu este finalizat, pretul din raportul de evaluare va fi inferior celui agreat. Evaluatorul nu va tine seama de finisajele viitoare caci inspectia presupune si efectuarea unui album foto ce va fi cuprins in cadrul raportului.
Prin urmare, va recomand sa sesizati banca in acest sens si sa programeze inspectia dupa finisarea imobilului.
Mult succes!

 • Rating răspuns -/-
 • 0 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
1 mart. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna seara!
Nu ma pot exprima in privinta preturilor din Iasi deoarece lucrez in piata din Bucuresti. Insa, va pot spune ca dezvoltatorii imobiliari apeleaza frecvent la astfel de tertipuri pentru a "impacheta" frumos produsul.
Astfel, va pot confirma faptul ca intre suprafata utila si suprafata utila totala, asa cum sunt indicate si in releveele proprietatilor, exista tocmai aceasta diferenta dintre spatiul locuibil si spatiulin care sunt incluse balcoanele, terasele etc.
Este evident faptul ca pretul de construire al unui balcon nu poate fi similar cu cel al spatiului locuibil (ca exemplu, in cadrul unei evaluari pentru o proprietate din Bucuresti, balconul/terasa sunt cotate la o medie de pret de cca 400 EUR/mp).
Desigur, ramane la aprecierea dvs semnarea promisiunii de vanzare sau a contractului de vanzare caci, dezvoltatorii merg pe ideea: "oricum se vand". Doar o noua criza imobiliara i-ar mai putea determina sa gandeasca de 2 ori inainte de a lua o decizie, asa cum s-a intamplat si in perioada 2008.
Va doresc sa luati decizia potrivita pentru dvs!

 • Rating răspuns 5/5
 • 2 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
11 feb. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna seara!
Observ faptul ca va sunt cunoscute procedurile in ceea ce priveste indatoririle vis-a-vis de agentiile imobiliare. Prin urmare, atata vreme cat nici macar nu s-a pus in discutie faptul ca datorati ceva agentiei, puteti considera subiectul inchis. Mai mult, un agent profesionist semneaza inainte de toate un contract de prestari servicii / reprezentare imobiliara, creeaza cadrul necesar prezentarii proprietatii si ulterior identifica si califica un client in vederea inchirierii/vanzarii proprietatii.
In concluzie, va recomand SA NU achitati niciun fel de suma cu titlu de comision iar in cazul unor potentiale insistente sa transmiteti o solicitare catre autoritatile competente in controlul acestor nereguli, putand apela inclusiv la incalcarea normelor privitoare la datele cu caracter personal.
O seara frumoasa!

 • Rating răspuns 4.33/5
 • 3 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
4 feb. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna ziua!
Pentru o cautare 100 % eficienta, sfatul meu este acela de a apela la un agent care practica reprezentarea exclusiva a clientului. In urma unei intalniri cu acesta veti putea stabili criteriile ferme de cumparare, in functie de nevoile dvs. Dvs il angajati printr-un contract de reprezentare si tot dvs il veti remunera, exclusiv, la finalizarea tranzactiei.
Mentionez faptul ca agentul exclusiv lucreaza DOAR in interesul dvs, vanzatorul neavand vreo obligatie fata de acesta, in acest fel, agetul avand cale libera catre o negociere eficienta in interesul dvs.
De asemenea, agentul exclusiv este unica persoana cu care veti mentine legatura pe parcursul intregului proces si care, prin contract, isi va asuma obligatiile de rigoare pentru a duce tranzactia la bun sfarsit fara ca timpul dvs sa fie afectat in vreun fel.
Agentul exclusiv nu dispune de un numar nelimitat de proprietati in portofoliu ci va actiona in functie de conditiile stabilite de comun acord cu clientul sau.
Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie!
Ionut Stancu
www.imobiliare-acasa.ro

 • Rating răspuns 5/5
 • 1 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
2 feb. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna ziua!
In urma emiterii certificatului de mostenitor de catre notarul instrumentator, proprietatea este intabulata pe numele succesorilor. Este necesar doar sa solicitati notarului Incheierea de Intabulare rezultata in urma efectuarii procedurilor succesorale. In mod normal, documentul apare dupa 2 - 3 saptamani de la autentificarea actului.

 • Rating răspuns 5/5
 • 1 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
29 ian. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna dimineata!
Varianta ideala este sa semnati un contract de reprezentare imobiliara cu un agent exclusiv caruia sa-i puneti la dispozitie inclusiv o procura de vanzare si cheile proprietatii. El se va ocupa de nevoia dvs de la A la Z, fara a fi necesara prezenta dvs in tara.
Pentru detalii suplimentare, ma puteti contacta la +40748889926 sau la e-mail: ionut.stancu@imobiliare-acasa.ro si va voi pune la dispozitie toti pasii necesari vanzarii.
O zi la superlativ!

 • Rating răspuns 5/5
 • 2 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
22 ian. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Un evaluator autorizat poate emite rapoarte de evaluare pentru orice zona din tara.

 • Rating răspuns -/-
 • 0 evaluări
Ionut Stancu a răspuns:
22 ian. 2019
 • TELESTATE BUSINESS PLATINUM S.R.L
 • Administrator si asociat unic
 • Bucuresti

Buna ziua!

Pretul pentru intocmirea unui raport de evaluare de catre un evaluator ANEVAR pornesc de la 500 lei in functie de tipul si amplasamentul proprietatii.
Personal, lucrez in sistem de reprezentare imobiliara exclusiva si NU lansez o proprietate in piata fara ca aceasta sa aiba la baza un raport de evaluare / analiza de piata si tin sa va felicit pe aceasta cale pentru initiativa.
In situatia in care am datele necesare pentru intocmirea unui raport de analiza de piata (Bucuresti si Ilfov), ma ocup personal de documentatie (avand ca baza comparabile vandute din aria mentionata) si includ costurile raportului in comisionul stabilit prin contractul de reprezentare in vederea vanzarii proprietatii.
Va doresc mult succes in tot ceea ce intreprindeti!

 • Rating răspuns 5/5
 • 1 evaluări