Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 Octombrie 2009

Romania Construct Forum face bilanţul primului an de criză în imobiliare

scris de Imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 20 Octombrie 2009

Oportunitatea continuării programului „Prima Casă” în 2010 şi impactul deciziei statului de a vinde locuinţe ANL asupra afacerilor dezvoltatorilor imobiliari vor fi puse în discuţie, joi, 22 octombrie, la conferinţa Romania Construct Forum 2009 organizată de Mediafax.

Cea mai importantă întâlnire anuală a constructorilor, dezvoltatorilor, brokerilor imobiliari şi autorităţilor din domeniu, Romania Construct Forum va avea loc la Hotel Intercontinental, începând cu ora 10.00.

Stadiul proiectelor pe segmentul spaţiilor comerciale, asigurarea locuinţei şi construcţia de locuinţe ieftine ca soluţie de criză se numără printre temele ce vor fi dezbătute.

De asemenea, participanţii vor analiza rezultatele şi perspectivele programului de reabilitare termică, necesitatea lucrărilor din infrastructură şi sursele de finanţare accesibile constructorilor.

Printre speakerii evenimentului se numără Marcel Bărbuţ – director general AdePlast, Aurel Şaramet – preşedintele Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Dan Ioan Popp – preşedintele Impact, Cristian Erbaşu – preşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii (PSC), Valentin Petrescu – preşedintele Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT) şi Claudiu Georgescu – preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Materiale de Construcţii din România (APMCR).

Participanţii la eveniment vor primi Anuarul Construcţii & Imobiliare 2009, o analiză completă realizată de jurnaliştii Mediafax asupra evoluţiei acestui sector în decursul ultimului an.

Înscrierile pentru participare la conferinţă se fac pe website-ul www.mediafaxtalks.ro/construct-forum până pe 21 octombrie.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe