Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 Iulie 2009

S-a lansat noua versiune a portalului www.imobiliare.ro

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 28 Iulie 2009

Realmedia Network a anuntat lansarea versiunii beta a noului portal imobiliar, accesibila la beta.imobiliare.ro, o investitie estimata la 160.000 euro.

Pornind de la cateva elemente esentiale care definesc un portal imobiliar: cautarea si informatiile oferite, beta.imobiliare.ro pune accent pe interactivitate si calitatea anuturilor.

Portalul este intuitiv si contine o grafica simpla, obiectivul fiind acela ca vizitatorul sa ajunga in cat mai putini pasi la ceea ce cauta.

Anunturile imobiliare sunt afisate implicit dupa relevanta lor, este vorba despre un criteriu care ia in calcul un algoritm special gandit pentru a scoate in fata anunturile cu date complete, imagini, planuri, pret actualizat.

Ofertele sunt garantate de profesionistii din piata.

Localizarea pe harta, prezentarile video sau in format pdf, posibilitatea de a avea titluri personalizate si o descriere specifica sunt elementele de noutate care redefinesc conceptele de calitate a anunturilor si cautare pe un portal imobiliar.

Alaturi de harta, blogul portalului, blog.imobiliare.ro, va creste interactivitatea permitand o comunicare directa, permanenta cu vizitatorii.

“Noul portal este orientat pe cautarea intuitiva a unor informatii de calitate. Domeniul imobiliar a devenit subiect de interes si pentru persoane care nu se afla neaparat in fata unei tranzactii, dar care cauta sa se informeze.

De aceea, investim in dezvoltarea principalelor elemente care caracterizeaza un portal imobiliar: cautarea, calitatea anunturilor si interactivitatea. Principala sursa de venituri o va reprezenta anunturile imobiliare platite, iar pentru acest an am bugetat venituri de 650.000 de euro.

Totusi, nu ne-am propus o amortizare rapida a cheltuielilor cu noul portal, in aceasta etapa facem doar ceea ce trebuie sa faca un leader in domeniul sau: impingem limitele”, declara Adrian Erimescu, directorul general www.imobiliare.ro.

Versiunea finala a portalului va fi lansata la sfarsitul lunii septembrie.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe