Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
5 iun. 2013

Sudrezidential.ro deschide cel mai mare centru imobiliar și financiar al zonei de sud (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Compania va avea și o divizie financiară creată special pentru relațiile cu băncile creditoare.

Sudrezidential.ro, principalul promoter imobiliar al zonei de sud a Bucureștiului, va lansa cel mai mare centru imobiliar și financiar al zonei, menit să îmbunătățească activitatea companiei și să aducă un pachet de servicii integrate, în sprijinul clientului.

http://www.dreamstime.com/-image23000362Centrul va reuni numeroase departamente, dar și o divizie financiară creată special pentru relațiile cu băncile creditoare – Sudrezidential Broker. Clienții vor găsi aici persoane specializate pentru a se ocupa de intermedierea și obținerea creditelor, pentru clienții care intenționează să achiziționeze imobile noi și nu numai.

În cadrul acestui departament financiar orice persoană interesată de un credit este consiliată de un specialist în domeniul bancar, fie că intenționează să achiziționeze un imobil prin Sudrezidential.ro, fie că nu.

Departamentul se va ocupa de partea financiară a tranzacțiilor imobiliare din cadrul companiei, dar și de relațiile cu băncile care acordă aceste împrumuturi. Acesta va oferi soluții rapide tuturor celor care întâmpină dificultăți în obținerea creditelor de orice fel.

În cadrul acestui departament, îți poți testa gratuit eligibilitatea în fața unor bănci sau îți poți face un scoring bancar în doar câteva minute. În plus, în doar 24 de ore poți afla care bancă acceptă cererea ta de creditare, dar și care îți oferă cele mai bune condiții.

Centrul imobiliar oferă dezvoltatorilor, investitorilor imobiliari, dar și clienților obișnuiți servicii imobiliare și financiare complete, cum ar fi: asigurări de locuințe, servicii de evaluare imobiliară, evaluări ale proprietăților sau ale activelor pentru marile companii care solicită acest lucru, certificate energetice pentru locuințe și clădiri, servicii de proiectare și arhitectură, servicii de design și amenajare interioară, consultanță financiar-contabilă pentru domeniul imobiliar, consultanță juridică, precum și servicii de topometrie-cadastru în regim externalizat.
Astfel, clienții au acum la dispoziție un centru „all in one”, în care vor găsi răspuns rapid la toate întrebările legate de domeniul imobiliar și nu numai. În final, ne dorim să oferim clienților noștri soluții rapide, sigure și adecvate nevoilor acestora.

Sudrezidential.ro este principalul promoter imobiliar al zonei de sud, având în patrimoniu un număr impresionant de ansambluri imobiliare și proiecte rezidențiale aflate în derulare, ale căror interese le reprezintă cu succes pe piața imobiliară. Echipa Sudrezidential.ro oferă tot suportul necesar tuturor celor care doresc să achiziționeze o locuință nouă: informații corecte și actualizate, asistența necesară întocmirii dosarului bancar și, poate cel mai important, serviciu gratuit de vânzări directe „0% comision”.

În oricare dintre cele patru sedii Sudrezidential.ro deschise în București, clienții aflați în căutarea unui imobil nou au la dispoziție un alt serviciu gratuit – turul complet al tuturor ansamblurilor imobiliare aflate în faza de vânzare, transportul fiind asigurat cu mașinile companiei.

SudRezidential.ro este un proiect susținut și promovat de către Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari Din România – URBANIS.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe