Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
18 Mai 2011

Sudul, mai accesibil ca niciodată (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 01 Februarie 2013

SudRezidential.ro – cele mai bune oferte imobiliare din Zona De Sud

SudRezidential.ro, în parteneriat cu BCR, Mobexpert şi AV Brokers Solutions, vă invită la târgul imobiliar Project Expo – Palatul Copiilor în acest weekend, unde veţi beneficia de cele mai bune servicii imobiliare, de cele mai ieftine oferte din piaţă, cel mai bun preţ pe metru pătrat, numeroase discounturi şi promoţii reale, precum şi multe alte surprize plăcute.
Veţi putea beneficia pe perioada târgului de preţuri promoţionale la imobilele propuse spre vânzare de SudRezidenţial.ro, deoarece, aşa cum v-am obişnuit, deja promovăm cele mai bune oferte imobiliare.
Garsoniere Berceni – Metrou Dimitrie Leonida în ansamblu rezidenţial, de la 23.400 euro, TVA inclus.
Garsoniere Berceni Metalurgiei – Carrefour în ansamblu rezidenţial, de la 25.000 euro, TVA inclus.
Apartament cu două camere în Berceni – Metrou Apărătorii Patriei, imobil nou, de la 40.000 euro, TVA inclus.
Apartamente cu două camere în Berceni – Şoseaua Olteniţei în ansamblu rezidenţial, de la 44.000 euro.
Vilă P+1 în Jilava, în ansamblu rezidenţial, 130 de metri pătraţi construiţi, 310 metri pătraţi de teren, complet finisată – 46.000 euro.

SudRezidential.ro, în parteneriat cu AV Brokers Solutions, va derula pe durata evenimentului o campanie de informare asupra produselor bancare, în cadrul căreia veţi avea posibilitatea să vă verificaţi gratuit eligibilitatea în faţa instituţiilor bancare sau să vă verificaţi scoringul bancar GRATUIT în cadrul standului nostru.
Mobexpert, în parteneriat cu SudRezidential.ro, va oferi pe durata târgului consultanţă gratuită în amenajare, precum şi “proiectul de amenajare interioară“ pentru noua dumneavoastră locuinţă, precum şi discounturi la achiziţia de mobilier.
Invitatul de onoare în cadrul standului SudRezidential.ro va fi Studio Plus Residence – cel mai apreciat concept imobiliar din Zona De Sud, cu o participare în premieră la un eveniment imobiliar, prilej cu care va lansa un nou proiect cu o locaţie excepţională, marca Studio Plus Residence.

Vă aşteptăm cu interes la Project Expo în acest weekend ca să ne bucurăm împreună de cele mai bune promoţii ale verii.

Cătălin Grigore
General Manager SudRezidential.ro

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe