Zilele Biz 2009

scris de Imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 5 Noiembrie 2009, Ultima actualizare: 04 Februarie 2013

Zilele Biz 2009 este un eveniment organizat de revista Biz in perioada 23-27 noiembrie 2009 la hotel Howard Johnson Bucuresti.

Subiectele abordate includ inovatia, designul, CSR-ul ca investitie profitabila, noul marketing, era new media si transformarea radicala a modului in care brandurile si oamenii comunica si relationeaza. Anul acesta ZileleBiz vor fi despre noua atitudine, care trece dincolo de strategia de supravietuire a crizei, catre reusita si succesul indiscutabil.

Eveniment de referinta pe piata de business din Romania, Zilele Biz a ajuns in acest an la editia a 8-a si va fi un maraton de 5 zile, cu 100 speakeri de top, de la traineri internationali, creativi premiati si strategi redutabili la antreprenori miliardari si designeri straluciti.

Cele cinci zile ale evenimentului sunt:

Ziua 1. Antreprenoriat – Vom afla cu ce sacrificii au trecut antreprenorii peste anul 2009, care sunt cei 10 Pasi esentiali pentru succesul afacerii tale si cele 10 greseli de evitat pentru antreprenori, precum si care este planul de atac pentru 2010 in antreprenoriat si care sunt domeniile in care un start-up mai poate reusi.

Ziua 2. Real Estate – Specialistii din agentii de top din real estate, oficialitati, reprezentanti EU, investitori si bancheri vor discuta despre cat de mult a cazut piata si cu ce sacrificii au trecut agentiile si dezvoltatorii peste 2009, care sunt previziunile si planul de atac pentru anul urmator, precum si despre maturitatea la care a ajuns piata de real estate.

Ziua 3. Inovatie si design – Criza muta accentul pe inovatie. Vom afla care sunt cele mai noi tehnologii si oportunitatile oferite de ele, cat de importante sunt inovatia si designul pentru un business si pentru campania de promovare si cum creste inovatia fidelitatea fata de un brand.

Ziua 4. CSR – o unealta esentiala de branding si marketing, care adreseaza probleme morale si sociale, bazandu-se pe beneficii financiare si strategie corporate pe termen lung. Ziua de CSR vine in sprijinul celor care vad CSR-ul ca pe o investie, nu un cost. Specialisti in comunicare si CSR, autoritati si consultanti vor arata cum se poate masura investia in CSR, care sunt principalele obstacole in a realiza CSR profesionist, precum si care este impactul social media in campaniile de CSR.

Ziua 5. Media & Marketing. Zilele Biz se incheie cu o zi intreaga dedicata marketing-ului si publicitatii, care atrage sute de profesionisti in relatii publice, publicitate, comunicare si marketing, care dezbat ultimele trenduri si provocari de pe piata, la bilantul unui an negru. Se va discuta cum a schimbat criza peisajul media romanesc, care sunt castigatorii si perdantii in 2009, precum si care sunt noile abordari in era new media si care este atitudinea consumatorilor fata de noile canale media.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe