ROWER ESTATE S.R.L. - agenţie imobiliară din Cluj-Napoca PRO

Despre noi

Suntem ROWER ESTATE, o companie de consultanta si intermediere imobiliara, ce activeaza pe cea mai dinamica piata din tara; Clujul fiind astazi punctul de referinta al imobiliarelor din Romania.

Si daca toate povestile incep cu "a fost odata ca niciodata", povestea imobiliara a companiei ROWER ESTATE a inceput cu mai bine de 10 ani in urma, de la primul telefon, urmat de prima prospectare, prima vizionare si prima tranzactie incheiata. De atunci am parcurs acest drum de sute, poate mii de ori, acumuland pe parcurs: cunostintele, profesionalismul, experienta, portofoliul, partenerii cu care ne infatisam astazi in fata dumneavoastra: clientii nostri. Toate acestea, dublmai mult...ate de educatie si bun simt, hotarare si munca in echipa, energie si atitudine de invingatori, precum si de respect fata de munca si fata de partenerii nostri.

Acestea sunt calitatile oamenilor din spatele proiectului ROWER ESTATE si va vom oferi dumneavoastra posibilitatea sa decideti daca NOI suntem cei mai potriviti parteneri care sa va reprezinte in tranzactiile imobiliare viitoare. Avem certitudinea ca, inca de la primul telefon va veti convinge ca la celalalt capat al firului va vorbeste nu doar un profesionist, ci si un om serios, de incredere, pe care la incheierea tranzactiei imobiliare il veti recomanda cu siguranta mai departe.


Cu stima,


Echipa ROWER ESTATE

Agentii nostri

Ioan Pop Ioan Pop

Broker Imobiliar

Vezi telefon
Razvan Suciu Razvan Suciu

Broker Imobiliar

Vezi telefon
Tania Aldea Tania Aldea

Broker Imobiliar

Vezi telefon
Catalina Zosin Catalina Zosin

Broker Imobiliar

Vezi telefon
Dorin Faludi Dorin Faludi

Broker Imobiliar

Vezi telefon