StoVision360 - agenţie imobiliară din Dumbravita PRO

Despre noi

Găsirea unei locuințe sau vânzarea poate fi o etapă nu tocmai ușoară într-un timp scurt și fără multe bătăi de cap .
Noi venim în ajutorul dumneavoastră cu o soluție care să simplifice și să evite neplăcerile unei tranzacții imobiliare .
Am creat un portal de imobiliare cu prezentarea proprietăților sub forma unui tur virtual 360 care oferă posibilitatea vizitatorului să exploreze interactiv locația prezentată, ca și cum s-ar afla acolo permițându-i vizualizarea în detaliu , măsurarea distanței între mai mult...punctele selectate , opțiune de redare 360 și în mod vr , totul utilizând interfața prietenoasă a platformei pe orice dispozitiv media (telefon, tabletă, pc, smart tv , ochelari vr) .
Acum totul e mai ușor și mai plăcut în loc de 10 vizionări care necesită programări , traficul greoi , întâlniri anulate/întârzieri , informații incomplete/eronate care necesită mult timp pierdut și stres.
Noi vă oferim posibilitatea să le vedeți în 10 minute cu ajutorul tururilor virtuale 360 create de noi de oriunde v-ați afla dumneavoastră .
Dacă semnătura face diferența iar timpul înseamna bani , tranzacționează ca un profesionist și vizionarea proprietăților se va realiza de acasă sau de oriunde te-ai afla direct de pe telefonul tău , pc,tv sau ochelari vr .
Vânzarea , cumpărarea și închirierea proprietăților prin intermediul unuia dintre cele mai puternice instrumente de marketing din sectorul imobiliar, turul virtual 360 , aduce un plus de calitate și imprimă confortul in viața clienților .
Lansăm campania clientul meu-partenerul meu prin care primii 100 de proprietari beneficiază de realizarea tururilor virtuale 360 + promovare gratuită.
Tu la cine apelezi ?
Adaugă cererea ta acum pe
Portalul de imobiliare 360
www.STOVISION360.ro

Agentii nostri