Agenții imobiliare din Judeţul Dâmboviţa

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

227 anunțuri

str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E7, parter

BLITZ ® - agenție imobiliară și franciză, prezentă la nivel național, în peste 20 de orașe, cu o gamă variată de oferte și servicii de intermediere imobiliară.

Portofoliul nostru include proprietăți de vânzare și închiriere de apartamente, case, terenuri, spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Oferim confort, siguranță, câstig de timp și bani, în fiecare etapă a procesului de tranzacționare: de la evaluarea și promovarea proprietății, la organizarea de vizionări nelimitate, consultanță financiar-bancară, asistență juridică în pregătirea actelor, negociere și ofertare.

Suntem o companie antreprenorială românească, onorată pentru al treilea an consecutiv cu titlul de ”Agenția imobiliară a anului în România” și a obținut și premiul “Cea mai bună agenție locală în Cluj Napoca în 2022”, precum și premiul special pentru ”Inovație și Digitalizare în 2022”.

Vezi telefon

Detalii agenție

103 anunțuri

Strada Doctor Marinoiu 4, Târgoviște 130010

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

28 anunțuri

Târgovişte

IMOBCLASIC TARGOVISTE vine in intampinarea dvs. prin intermediul unei echipe de profesionisti specializati in domeniul tranzactiilor imobiliare oferind consultanta in vanzari/cumparari/inchirieri de apartamente, vile, spatii comerciale, terenuri. Tot pentru dvs. evaluam orice tip de imobi si intocmim dosarele de credit pentru banca aleasa. Alaturi de noi veti face cu siguranta o investitie profitabila. Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri. Ce va oferim?Servicii specifice domeniului imobiliar: intermediere, reprezentare, promovare si negociere.Servicii complementare: asistenta juridica si financiar-bancara.Servicii suplimentare: informare si evaluare. Respectul fata de munca si fata de partenerii nostri, devotamentul si seriozitatea noastra vin in intampinarea cerintelor dvs.Secretul nostru?Suntem uniti, suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si impartasim aceleasi valori profesionale si personale.Impreuna suntem ImobClasic Targoviste! Credem in relatii de castig-castig!

Vezi telefon

Detalii agenție

23 anunțuri

Târgovişte

Vezi telefon

Detalii agenție

19 anunțuri
EticaImob

pro

Târgovişte

EticaImob.ro realizeaza investitii imobiliare, vinde si inchiriaza apartamente cu 2,3,4 camere, case/vile, terenuri, spatii comerciale si industriale. Oferim consultanta pentru afaceri imobiliare, portofolii de investitii, proiecte rezidentiale, industriale si hoteliere.  Ne dorim sa avem si mai multi clienti, investitori si parteneri de afacere, fericiti.  Suntem deschisi pentru orice provocare noua de parteneriat imobiliar sustenabil, proiecte noi, servicii imobiliare locale si nationale.

Vezi telefon

Detalii agenție

11 anunțuri

Ioneşti

Maria este fondatoarea agentiei imobiliare Maria&Asociatii, trainer, coach dar si broker imobiliar de peste 17 ani. A activat pe piata din Bucuresti, Pipera, Pitesti iar de peste 1 an a decis sa revina in judetul natal, Dambovita. Absolventa a cursuri de nivel national si international dar si coach profesionist, Maria isi propune sa implementeze un sistem nou pe piata din Romania, care aduce beneficii atat asociatiilor in vanzari cat si proprietarilor si cumparatorilor deopotriva.

Agentia noastra isi propune sa ofere servicii de consultanta celor care au nevoie si apeleaza la noi. Ne ocupam atat de pregatirea casei pentru vanzare, stabilirea pretului optim de vanzare, dar si de promovarea intensa, intregul proces de negociere, tranzactionare si predarea proprietatii catre noul cumparator.
Valorile dupa care ne ghidam atat in viata personala cat si in cea profesionala sunt: Dumnezeu, Familia si business-ul. Exact in aceasta ordine.

Vezi telefon

Detalii agenție

5 anunțuri

Târgovişte

Vezi telefon

Detalii agenție

4 anunțuri

Bulevardul Mircea Cel Batran nr 8 A

Imnul Galaxy ImobAvem cel mai tare jobSi suntem tot timpu-n priza,Suntem Galaxy ImobUn business sistem franciza.Din 2005 pe piata,Astazi mult mai buni ca ieriAvem cei mai bun in fataSi sute de parteneri.Ne gasesti prin toata tara:Cluj, Bistrita sau PloiestiBrasov, Pitesti, Timisoara.Targu-Mures, Bucuresti,Targoviste, Buzau, Iasi.Foarte multi ne-au copiatInsa nu si-au avut rostulToti pe rand au esuatFiindca n-au talentul nostru.Galaxy Imob e loculDoar aici voi de gasitiNoi cunoastem bine joculSi-avem clienti fericiti!!!!

Vezi telefon

Detalii agenție

2 anunțuri

-

CAPITAL IMOBILIARE – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj, iar din 2024 în toată România.
Ne place să fim implicați, transparenți și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, fie ca vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.
Oferim servicii imobiliare în tranzacții de vânzare – vânzări apartamente, vânzări case, vânzari spatii comerciale, vânzari spații de birouri, vânzari spații industriale, vânzări terenuri – și în tranzacții de inchiriere – închirieri apartamente, închirieri case, închirieri spații comerciale, închirieri spații de birouri, închirieri spații industriale.

Cu ce te putem ajuta:
Consiliere gratuită pre-vânzare / pre-cumpărare / pre-închiriere.
Consiliere juridică.
Reprezentare în tranzacție pe baza unei analize serioase a pieței imobiliare.
Asistență post-tranzacție, de exemplu: asistență la înregistrarea terenului la Registrul Agricol, asistență la înregistrarea apartamentului la Primărie, asistență în administrarea proprietății după cumpărare, asistență în finisarea apartamentului prin firmă de construcții colaboratoare.

De asemenea, credem în importanța principiilor etice în relația cu fiecare client.

Ps: Suntem conștienți că întotdeana este loc de mai bine și așteptăm sugestii sau reclamații la adresa de email: [email protected]

Cu stimă,
Cosmin Lupan
Fondator & Manager General

Vezi telefon

Detalii agenție

31 anunțuri
Mala

Târgovişte

Vezi telefon

Detalii agenție

24 anunțuri
Imad Imobiliare

Târgovişte

Vezi telefon

Detalii agenție

9 anunțuri

Târgovişte

CAMPION IMOBILIARE va ofera servicii complete in domeniul imobiliar
• Intermediere vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri si terenuri
• Administrare apartamente inchiriate

Vezi telefon

Detalii agenție

1 - 12 din 12 agenții

Pentru profesioniști - Consultă lista de servicii Imobiliare.ro sau intră în cont

CONTACT

Urmăreşte-ne:

Instalează aplicația

© Realmedia Network 1999-2024. Toate drepturile rezervate.

www.imobiliare.ro şi sigla www.imobiliare.ro sunt mărci înregistrate.

Politica de confidenţialitate | Termeni și condiții | | Raportează conținut ilegal | Contact DSA | Gestionați recomandările personalizate | ANPC