TABOO Imobiliare - agenţie imobiliară din Sibiu PRO

Despre noi

TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Profesionistilor in Imobiliare la Bucuresti, astfel in anul 2019 a primit titlul de "Cel mai puternic brand local imobiliar din Sibiu", iar in anul 2018 "Premiu special pentru eficienta in online". Ne gasiti in Sibiu pe Sos. Alba Iulia Nr. 83 (colt cu str. Bieltz) si in Sebes pe str. Lucian Blaga Nr. 92, telefonic la numarul 0785.822.822 sau ne puteti scrie prin e-mail la adresa [email protected]

Misiunea echipei este de a oferi intotdeauna informatii pertinente si noutati despre tot ce se poate cumpara sau inchiria la cele mai mici preturi ( direct de la propietari ) si va sta la dispozitmai mult...ie cu toata gama de tranzactii imobiliare: vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spatii industriale, comerciale, depozite, hale etc.

Obiectivul principal al TABOO Imobiliare il reprezinta abordarea in mod profesional a cerințelor clientilor nostri: persoane fizice, juridice, institutii etc. Ne axam continuu asupra necesitatilor acestora si incercam sa sprijinim relatia creata, iar de multe ori clienții ne devin prieteni. Combinand experienta practica acumulata pana in prezent cu imbunatatirea permanenta a cunostintelor pietei actuale, suntem in masura sa va oferim consilierea de care aveti nevoie in domeniul imobiliar.

Va asteptam cu drag sa va convingeti si dumneavoastra de calitatea serviciilor noastre!