Indisponibil
 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  56,70 mp - 152,05 mp
 • Preţuri
  56.700 € - 144.447 €
+29
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 03 Februarie 2020

Amplasat in partea centrala a orasului, Topaz Residence are in imediata apropiere cele mai bune gradinite, scoli, colegii, la 2 min-cea mai apropiata statie de autobuz si cel mai apropiat supermarket, iar pe o raza de 300 m puteti face o plimbare prin unul din cele doua parcuri: Cancicov si Trandafirilor.... vezi mai mult

Amplasat in partea centrala a orasului, Topaz Residence are in imediata apropiere cele mai bune gradinite, scoli, colegii, la 2 min-cea mai apropiata statie de autobuz si cel mai apropiat supermarket, iar pe o raza de 300 m puteti face o plimbare prin unul din cele doua parcuri: Cancicov si Trandafirilor.

Descriere

Hei, tu cand te muti „Acasa”?

Hai in apartamentul razelor de soare, stii tu, identice cu cele din sufletul tau!

De ce sa alegi Topaz Residence? Pentru ca este un produs unic, pentru care nu exista alternativa.

Topaz Residence cuprinde 60 de apartamente, atent gandite pentru a raspunde celor mai importante nevoi locative: spatiu gandit pentru intreaga familie excelent optimizat, constructie calitativa, finisaje moderne si elegante, locuri de parcare si Da, cel mai important, intimitate sporita.

Pentru a gasit cele mai bune solutii pentru tine, s-a pus in joc experienta dezvoltatorului, meticulozitatea constructorului, studiile de impact realizate de agentia de vanzari, pasiunea si viziunea deschisa a arhitectului, toate acestea insumandu-se intr-un singur cuvant: Profesionalism.

Situat in partea centrala a orasului, pe str. Nicolae Titulescu, unde regimul predominant al imobilelor este de P+1, Topaz Residence confera locatarilor o priveliste de vis, cat si o dispozitie aparte datorata luminozitatii naturale(stii,razele de soare de care-ti vorbeam).

Galerie ansamblu

+ 27 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

DFN EXCLUSIVE REPRESENTATION