• An predare
  Iunie 2019
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  40 mp - 88 mp
 • Preţuri
  35.200 € - 120.800 €
+15
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 12 Octombrie 2018

Valcom Residence Tractorul este un ansamblu rezidenţial îndrăzneţ, ce va cuprinde un total de 175 apartamente, de tip studio, garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, ce vor avea suprafeţe şi compartimentări variate. Modern şi avangardist, complexul întruneşte, cu siguranţă, cele mai exigente cerinţe, în materie de calitate şi confort.... vezi mai mult

Valcom Residence Tractorul este un ansamblu rezidenţial îndrăzneţ, ce va cuprinde un total de 175 apartamente, de tip studio, garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, ce vor avea suprafeţe şi compartimentări variate. Modern şi avangardist, complexul întruneşte, cu siguranţă, cele mai exigente cerinţe, în materie de calitate şi confort.

DESCRIERE ANSAMBLU

Unităţile locative vor fi construite în două etape, după cum urmează:

Faza I de proiect, va cuprinde 80 de apartamente, dispuse în imobil B, acestea urmând a fi realizate  într-o manieră echilibrată, pentru a crea spaţii bine gândite, din punct de vedere practic, astfel încât să se adapteze necesităţilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.             

Faza II va cuprinde 95 de apartamente, în Blocul A, cu acelaşi mix ca şi cel aferent blocului B.

STRUCTURA DE REZISTENŢĂ:

Structura de rezistenţă este mixtă, alcătuită din cadre de beton armat, pe ambele direcţii şi diafragme, planşeele fiind din acelaşi material.

Închiderile exterioare şi interioare sunt realizate din blocuri ceramice Porotherm, pentru o rezistenţă termică şi acustică deosebită. Balcoanele şi terasele nu se închid, acestea deţinând parapet de sticlă.

Termoizolaţia este realizată din polistiren, de 10 cm, cu permeabilitate sporită la transferul vaporilor.

Suprafeţele vitrate sunt echipate cu tâmplărie Salamander, cu 6 camere, cu rupere punte termică  şi geam termopan tripan, pentru izolare termică şi acustică ridicată. Pardoseala şi balustrada balcoanelor sunt realizate unitar, pentru toată clădirea, conferind acesteia un impact vizual simetric.

Holurile sunt unele spaţioase, acestea găzduind accesul la cele 2 lifturi, existente în fiecare dintre cele 2 clădiri. Apartamentele, cu un design modern, sunt construite după cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă, folosind materiale de calitate în combinaţie cu un sistem de execuţie profesionist.                                             

Zona rezidenţială va deţine spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi, totodată, locuri de parcare supra şi subterane, toate aceste lucruri permiţând, viitorilor locatari, să se bucure de un mediu de locuit plăcut şi confortabil.

DOTĂRI

Necesităţile tale sunt importante pentru noi şi, tocmai, de aceea, ne dorim să-ţi facilităm tranziţia. Fiecare clădire construită este racordată la utilităţi, având asigurate: gaz şi apă, electricitate, canalizare, serviciu TV şi telefonie.

Deţinem boxe şi locuri de parcare, pentru că ştim cât de important este, pentru tine şi familia ta, să beneficiezi de aceste facilităţi.

Accesul în bloc se va realiza prin video-interfon, casa scării este prevăzută cu senzor de mişcare incorporat, iar cutiile poştale sunt amplasate pe holul principal.

În ceea ce priveşte apartamentele, acestea vor fi dotate cu gresie, faianţă şi parchet, uşă de intrare şi cele de interior, dar şi cu tâmplărie exterioară PVC, Salamander, culoare antracit şi instalaţii sanitare complete. Băile se vor preda complet mobilate şi dotate ( gresie, faianţă, obiecte sanitare şi corpurile aferente de mobilier).

Fiecare imobil este va fi dotat cu  două lifturi, de ultima generaţie.

MATERIALE FOLOSITE

Pereţii despărţitori dintre apartamente sunt realizaţi din cărămidă Porotherm, iar şapele sunt executate mecanizat. Pereţii sunt finisaţi cu tencuială, MaltaFina şi zugrăveli de tip lavabilă.

Finisarea exterioară a pereţilor se va realiza cu tencuială decorative, de cea mai bună calitate.

Acoperişul aferent clădirilor va fi de tip terasă circulabilă.

Spaţiile comune sunt finisate cu materiale durabile şi uşor de întreţinut, oferind în acelaşi timp o ambianţa plăcută. Printre acestea regăsim gresia ceramic, de trafic intens, pentru pardoseli şi vopsele decorative şi lavabile pentru finisarea pereţilor şi tavanelor.

Clădirile sunt desfăşurate pe 1 nivel de parcare subterană, parter şi 10 etaje, acestea având destinaţia de locuinţe.

FACILITĂŢI

Localizare ideală, aproape de zona comercială de interes, a oraşului ( Coresi Shopping Resort);
Arhitectură şi design de ultimă generaţie
Finisaje premium
Parcări subterane pentru fiecare unitate locativă
Modalităţi de plată flexibile
Acces uşor şi rapid la mijloacele de transport în comun

COMPLEXUL VA CUPRINDE:

* 180 locuri de parcare, subterane şi supraterane;
* locuri parcare pentru motociclete, special amenajate, în subsol;
* spaţii de depozitare;
* fiecare apartament va fi dotat cu centrală termică individuală, de ultimă generaţie;
* finisaje de calitate superioară, import Spania, care asigură o folosire îndelungată şi un design aparte, apartamentului;
* un design de standard superior, ce conferă: utilitate, confort şi eficienţă;

Achiziţia uneia sau a mai multor unităţi locative, în cadrul Valcom Residence Tractorul, va reprezenta o investiţie solidă, pe o piaţă imobiliară în continuă dezvoltare, avantajul fiind dat de apropierea de Coresi Shopping Resort şi de accesul facil la toate punctele de interes ale oraşului, precum: gym&pool, restaurant, mall, gară, parc, centru oraşului. Astfel, viitorii locatari  ai acestui complex, vor avea parte de multiple variante de petrecere a timpului liber.

Ansamblul este conceput şi construit cu responsabilitate asumată faţă de mediul înconjurător, pe termen lung. Peste toate acestea se adaugă experienţă noastră de peste 10 ani, în  materie de dezvoltare imobiliară, precum şi expertiza recunoscută, a partenerilor noştri.

DESIGN ÎNDRĂZNEŢ

Valcom Residence Tractorul se distinge prin stilul urban, modern al construcţiei şi pentru continuitatea design-ului minimalist.

ARHITECTURĂ

Blocurile din complexul Valcom Residence Tractorul beneficiază de un concept arhitectural modern, apartamentele având structuri variate şi terase.

Regimul de înalţime, al celor 2 corpuri de clădire, este dispus pe Subsol+ Parter + 10 etaje.

Este important să ştii că ne ocupăm de tot, până la ultimul detaliu, şi pregătim, pentru tine şi familia ta, o cale de acces facilă, alei pietonale, locuri de parcare supra şi subterane şi loc de joacă pentru copii.

FAŢADĂ

Pe exteriorul clădirilor va fi montată o anvelopă, din polistiren, cu grosimea de 10 cm şi tencuială decorativă.

Balcoanele sunt dotate cu parapet din sticlă, iar zidaria exterioară include închideri din cărămidă. Pergolele aduc o notă de modernitate proiectului, dar şi utilitate prin faptul că permit umbrirea anumitor suprafeţe sau terase.

DEZVOLTATOR

Cu o experienţă de peste 10 ani, în domeniul imobiliar, dezvoltatorul ansamblului Valcom Residence Tractorul deţine, în portofoliu, numeroase proprietăţi, pentru toate acestea fiind atât dezvoltator cât şi constructor.

Experienţa, know-how-ul şi seriozitatea de care a dat dovadă, atenţia la detalii şi, mai ales, abilitatea de a oferi soluţii optime de locuire, fac ca Valcom să deţină un portofoliu remarcabil, de lucrări atât civile, cât şi pe segmentul industrial, acesta construind: case, blocuri, hale de producţie sau depozitare, şcoli şi grădiniţe

Ca şi dezvoltator, imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor middle-premium, datorită calităţii finisajelor, printre imobilele realizate de către acesta, numărându-se:

1. Green Vista – 10 case, în zona de Sud a Focşanului;
2. Green Vista 4 – 140 case, în zona de Nord a Focşanului;
3. Bloc Central D+P+6 – Focşani (zona Colegiului Unirea);
4. Bloc D+P+2M – Zona Centru Civic Focşani;

 ECHIPA

Compania dispune de specialişti, orientaţi, prin abordare, prin adoptarea unor soluţii inovatoare şi, mai ales, prin respectarea standardelor de calitate şi a normelor de siguranţă, spre nevoia de identificare a unui spaţiu locativ, care să întrunească necesităţile şi dorinţele viitorilor săi rezidenţi.

Galerie ansamblu

+ 13 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 40 mp - 47 mp 35.200 - 40.600
2 48 mp - 75 mp 44.650 - 79.700
3 77 mp - 88 mp 71.800 - 120.800

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Coldwell Banker Alpin

valcomresidence.ro/

DESCRIERE AGENTIE:

Ansamblul rezidential  este promovat de către Coldwell Banker Alpin Brasov, una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară, ce face parte din grupul Coldwell Banker, care a fost fondat în anul 1906, în Statele Unite ale Americii. Coldwell Banker este compania cu cea mai lungă tradiţie şi experienţă pe piata imobiliara din America. Brandul s-a extins în timp, iar astăzi poate fi regasit în America de Nord, America Latina, Europa, Asia şi Australia.
Prin reţeaua sa, Coldwell Banker are în momentul de faţă peste 200.000 de brokeri.
Începand din 2007, clienţii din Romania pot beneficia de aceleaşi servicii premium de brokeraj şi consultanţă imobiliară pe care Coldwell Banker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, retail, terenuri şi investiţii.
Expunerea, în ţară, este prin intermediul a 10 sucursale, compania fiind dedicata creării unor experienţe imobiliare excepţionale pentru clienţi, prin oferirea unui serviciu cu adevarat remarcabil: consultanţa imobiliară.

PROFESIONALISM

Vă asigurăm că, pe întreaga perioadă de colaborare, veţi fi în contact direct, cu un reprezentant al companiei noastre, care vă va ţine la curent, cu stadiul lucrărilor, oferindu-vă întreg sprijinul, pentru a avea un parteneriat de tip win-win.

Ansamblu promovat, în regim de exclusivitate, de Coldwell Banker Alpin.

Nu percepem comision, pentru aceste proprietăţi

Istoric

Cristian, Zona

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Brasov, Zona Centrul Istoric

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Brasov, Zona Centrul Civic

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Adrian

Ansambluri similare