Indisponibil
  • An predare
    2016
  • Preţuri
    75.968 Euro - 109.244 Euro (+TVA)
+16
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 11 Aprilie 2017

Center Living te invită să descoperi noua ta locuinţă, colţişorul tău boem din centrul Bucureştiului! Comision 0% . Exclusiv prin Coldwell Banker Unirii.... vezi mai mult

Center Living te invită să descoperi noua ta locuinţă, colţişorul tău boem din centrul Bucureştiului! Comision 0% . Exclusiv prin Coldwell Banker Unirii.

CARACTERISTICI ANSAMBLU

 Center Living este un proiect conceput exclusiv pentru tine, cel care esti in cautarea unei locuinte noi, in care te vei simti cu adevarat acasa, unde aerul boem si cochet al apartamentelor te transpune din cotidianul zilnic in calmitatea si linistea pe care te astepti sa le regasesti odata ajuns in zona ta de confort, odata ajuns acasa.
  Te vei muta in Center Living, la cateva minute de Piata Unirii, km 0 al Bucurestiului, locul de intalnire pentru mii de oameni, o zona ce respira a istorie, ce inca respira aerul interbelic, prin siluetele edificiilor monumentale ce reprezinta puncte de atractie de mare interes.
  Vei fi la cateva minute de ropotul ce trezeste la viata orasul zi de zi, in care te vei afunda si tu, in drumul tau spre succes!
  Accesul tau acasa in Center Living, atat cu masina cat si cu transportul in comun este avantajos din toate punctele de vedere, statia de metrou Unirii fiind la doar cateva minute distanta.
  Inconjurat de cladiri in majoritatea lor interbelice, care pastreaza diferitele stiluri arhitecturale, Center Living preia cerintele si pretentiile tale si le transpune cu responsabilitate si dedicatie in 48 de unitati locative calduroase si primitoare.
  Cochet si cu un aer boem, apartamentul pe care il vei alege va fi sinergia perfectă dintre confort, stil şi arta de a trai. Standardul de calitate ridicat, respectat cu strictete de catre dezvoltator, va concorda intru totul cu standardul tau de viata.
  Tipurile de apartamente sunt multiple, terasele lor mari si spatioase te duc cu gandul la momentul cand iti vei savura cafeaua in aer liber, intr-o atmosfera placuta conferita de linistea stradutelor inguste si aerisite de care vei fi inconjurat, retras de zgomotul si aglomeratia orasului, dar totusi atat de aproape pentru a-ti satisface nevoile cotidiene.
   Vino si convinge-te, iti stam la dispozitie in orice moment al zilei, imobilul este finalizat.

PREŢURI

Ultimele 4 apartamente disponibile!

  • Apartamente:  Între 75.968 Euro - 109.244 Euro (+TVA)
  • Parcare: Parcări acoperite tip Klaus Între 4.725 Euro - 5.250 Euro + TVA

Galerie ansamblu

+ 14 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Avivim Construct SRL