Complexul Rezidential HIMSON

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  32,27 mp - 93,42 mp
 • Preţuri
  35.497 € - 91.982 €
+3
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Septembrie 2020

Ne plac oamenii cu personalitate, care iubesc ceea ce fac şi au un stil de viaţă care îi defineşte, de aceea HIMSON este o construcţie unică, cu dotări şi finisaje de excepţie, pentru care tu să te bucuri de un confort absolut.
Avem încredere în ce facem şi ce suntem, prin urmare poţi avea încredere să fii diferit în alegerile tale.... vezi mai mult

Ne plac oamenii cu personalitate, care iubesc ceea ce fac şi au un stil de viaţă care îi defineşte, de aceea HIMSON este o construcţie unică, cu dotări şi finisaje de excepţie, pentru care tu să te bucuri de un confort absolut.
Avem încredere în ce facem şi ce suntem, prin urmare poţi avea încredere să fii diferit în alegerile tale.

Prezentare

Există un singur loc în toată lumea în care te simţi liber să fii aşa cum vrei, în care te simţi în siguranţă la orice oră din zi sau din noapte, în care te simţi confortabil şi la care te întorci de fiecare dată ca să te regăseşti, ca să te aduni sau, pur şi simplu, să te bucuri de lucrurile simple care te fac cu adevărat fericit.

Acel loc e la fel ca tine: UNIC, EXTRAORDINAR şi DIFERIT de toate locurile în care ai ajuns până acum. Are forma viselor tale şi a pasiunilor care te fac să simţi că trăieşti, are libertatea de a deveni ceea ce-ţi doreşti şi de a călători cu tine oriunde ai merge.

Este locul în care ţi-ai dorit să fii de când erai mic, pe care l-ai proiectat şi pe care ţi l-ai imaginat cu şi mai multe detalii în fiecare an care a trecut: lumina naturală care să-ţi inunde camera în miez de zi, căldura care să-ţi topească sufletul, balconul larg în care să-ţi petreci serile de vară şi aromă de cafea proaspăt făcută în bucătăria ta frumos amenajată şi Ea, care să te trezească uşor, într-un loc ferit de agitaţia lumii, doar al vostru.

Acest loc – UNIC, EXTRAORDINAR şi DIFERIT – există. Este ceea ce căutăm cu toţii o viaţă întreagă şi ceea ce doar puţini găsim: sentimentul că suntem ACASĂ, alături de tot ceea ce iubim. Pentru tine şi visul tău de a găsi un loc, departe de forfota oraşului, în care să te bucuri de libertatea de a fi tu însuţi şi confortul că ai tot ce-ţi trebuie pentru a fi fericit, am construit HIMSON® – locul în care te simţi Acasă zi de zi.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 1 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 32,27 mp - 46,96 mp 35.497 - 51.656
2 44,98 mp - 76,89 mp 49.478 - 75.378
3 83,03 mp - 93,42 mp 82.792 - 91.982

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Complexul Rezidential HIMSON

himson.ro/

Complexul Rezidenţial HIMSON Iaşi este dezvoltat de constructor şi echipa de management cu renume pe piaţă imobiliară

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Vanzari

Ansambluri similare