Xenero Residence Mamaia

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 23 Noiembrie 2022

Complex de 2 clădiri de tipul D+P+5 etaje cu parcare subterană pe toată suprafaţa celor 2 blocuri, dar şi cu parcare supraterană, piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, supermarket sau restaurant, apartamente de 2 camere la parter cu curte proprie sau la etaje superioare cu balcon sau terasa generoasă. Arhitectura modernă, adaptată noilor tendinţe în materie de design şi amenajare,... vezi mai mult

Complex de 2 clădiri de tipul D+P+5 etaje cu parcare subterană pe toată suprafaţa celor 2 blocuri, dar şi cu parcare supraterană, piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, supermarket sau restaurant, apartamente de 2 camere la parter cu curte proprie sau la etaje superioare cu balcon sau terasa generoasă. Arhitectura modernă, adaptată noilor tendinţe în materie de design şi amenajare,

Ofertă promoţională!

Xenero Residence vine în întâmpinarea celor care îşi doresc un stil de viaţă confortabil cu facilităţi sau preţuri preferenţiale.

Facilităţi speciale de preţ pentru metoda de plată integrală sau pentru achiziţionarea mai multor unităţi în cadrul ansamblului sau in cadrul celorlalte proiecte aflate în curs de execuţie ale dezvoltatorului Xenero.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

m17, zona Nord, Mamaia-Sat

8 luni până la finalizare

Dezvoltator

Xenero Residence- Eforie este un proiect imobiliar care este situat în cartierul Steaua de Mare, cu acces uşor către plaja, acesta dispune de un design modern cu finisaje premium pe spaţiile comune.
Te poţi bucura de avantajele unui apartament la mare, poziţionat la mai putin de 200 m de Faleza din Eforie Nord, în imediata apropiere a Complex Hotelier Steaua de Mare şi Aqvatonic Balneo Spa deschis tot timpul anului.

Venim în întâmpinarea tuturor celor care isi doresc o locuinţă de vacanţă sau pentru investiţie la malul mării. Blocul fiind de tipul P+3retras+4, care este compus din 30 de unităţi locative şi locuri de parcare. Acesta dispune de apartamente cu o cameră la parter cu curte proprie, iar la etajele superioare avem cu balcon şi terase generoase.
Predarea apartamentelor se face la alb.
În funcţie de valoarea avansului achitat la promisiunea de vânzare se pot asigura anumite facilităţi sau preţuri preferenţiale.

Dezvoltatorul Xenero a simţit potenţialul de dezvoltare a zonei de sud al litoralului românesc şi în paralel cu dezvoltarea din Mamaia au demarat şi proiectul Xenero Residence-Eforie Nord.

Alăturate Comunităţii Xenero şi cumpără un apartament pe malul mării în Mamaia sau Eforie Nord

Istoric