Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 16 Noiembrie 2021

ONE Mamaia Nord este situat pe un teren de 2.348 mp, înconjurat de plaje frumoase şi restaurante rafinate, situat în cea mai râvnită zonă pentru vacanţe şi distracţie, cu acces direct la o plajă privată (H2O) şi la doar 50 de metri distanţă de malul Mării Negre.... vezi mai mult

ONE Mamaia Nord este situat pe un teren de 2.348 mp, înconjurat de plaje frumoase şi restaurante rafinate, situat în cea mai râvnită zonă pentru vacanţe şi distracţie, cu acces direct la o plajă privată (H2O) şi la doar 50 de metri distanţă de malul Mării Negre.

Prezentare

ONE Mamaia Nord este compus din 50 de unităţi de locuit (12 apartamente cu două camere, 16 apartamente cu trei camere, 20 apartamente cu patru camere, 2 apartamente cu cinci camere), un atrium generos de aproximativ 400 mp şi parcare subterană.

Proiectul ONE Mamaia Nord beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de calitate şi avantajul clădirilor verzi: materiale durabile, sisteme de instalaţii eficiente din punct de vedere energetic, cu poluare redusă şi o calitate excelentă a aerului interior.

Apartamentele au vedere frontală sau laterală la mare şi o înălţime liberă în camere de aproximativ 3 metri, finisaje premium, piatră naturală şi închidere de sticlă pe terase, securitate şi supraveghere video permanentă.

Majoritatea faţadei este ventilată, dar în mod excepţional, faţada orientată spre mare este un perete cortină din sticlă, special conceput pentru a reduce zgomotul şi radiaţiile solare.

Atriumul generos de aproximativ 400 mp, recepţia spectaculoasă, serviciile de spălătorie şi curăţenie oferite de un concierge profesionist, sunt doar câteva dintre facilităţile proiectului.

Facilități ansamblu

Acces securizat

Interfon

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Central, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

ONE UNITED PROPERTIES

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezideniale, de birouri i mixte de ultim generaie din Bucureti. Fondatorii au investit n domeniul imobiliar nc din anul 2000, au dezvoltat prima cldire rezidenial n 2006, iar ncepnd cu anul 2013 au extins marca „ONE”, concretiznd o afacere cu un ritm rapid de cretere.

One United Properties este o companie inovatoare, dedicat accelerrii adoptrii practicilor de construcii pentru cldiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile i sntoase. Toate cldirile companiei au certificri superioare de durabilitate, eficien energetic i wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale i conferine n domeniu.

One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din Romnia care a fost premiat la nivel internaional cu premiul “Cea mai bun dezvoltare sustenabil” din lume la International Property Awards 2019-2020. Printre multe alte premii, One United Properties a primit diverse recompense pentru arhitectur, design, sustenabilitate, tranzacii, leadership, dezvoltarea de reedine i birouri: @HOF Awards CEE, EuropaProperty SEE, Gala Revistei imobiliare, CIJ Awards, Forbes Green Awards, ROGBC Premii, Gala cldirilor de birouri Forbes.

Istoric