• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 4 camere
 • Suprafeţe
  54 mp - 120 mp
 • Preţuri
  41.400 € - 95.000 €
+24
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 21 Aprilie 2021

Cartierul Class Park este cel mai mare complex de locuinţe noi din Târgovişte. Locaţia este una liniştită şi frumoasă în zona de Nord-Vest a oraşului Târgovişte, pe strada Madrid. Cartierul Class Park va fi compus din 15 blocuri şi vile în care vor locui peste 450 de familii ce se vor bucura de o viaţă fericită şi împlinită.... vezi mai mult

Cartierul Class Park este cel mai mare complex de locuinţe noi din Târgovişte. Locaţia este una liniştită şi frumoasă în zona de Nord-Vest a oraşului Târgovişte, pe strada Madrid. Cartierul Class Park va fi compus din 15 blocuri şi vile în care vor locui peste 450 de familii ce se vor bucura de o viaţă fericită şi împlinită.

Prezentare

În prezent sunt peste 350 de apartamente locuite şi tot atâtea familii fericite, ne bucură că visul unei familii poate fi realizat. Apartamentele sunt tip studio, 2 şi 3 camere. Modalităţi de plata flexibile: rate pe parcursul execuţiei, rate dezvoltator, cash, credit.

Complexul Class Park este Acasă peste 350 de apartamente cu familii fericite, iar viaţa împlinită se trăieşte bucurându-te la maxim de facilităţile din complex. Proiectul este de anvergura va fi compus din 15 blocuri şi vile în care vor locui peste 450 de familii ce se vor bucură de o viaţă trăită aşa cum au visat. Apartamente sunt tip studio, 2 şi 3 camere.

Beneficiile sunt securitatea şi siguranţa, calitate, garanţie, 4 parcuri ale complexului, transport, comunitate unită şi evenimente de socializare, finisaje premium. Apartamentele sunt construite conform noilor standarde din materiale moderne de construcţie, cu o rezistenţă seismică sporită şi certificat energetic clasa „A”.

Există organizate destule locuri de parcare pentru locatari şi oaspeţi. Toate apartamentele sunt contorizate individual şi se încălzesc prin centrale termice proprii. Locuinţele sunt racordare la apă, gaze, canalizare şi curent electric.

Zona are numeroase grădiniţe şi şcoli. Distanţa până în centrul oraşului Târgovişte se parcurge în timp de doar 5 minute. Modalităţi de achitare sunt Cash, în rate de la Dezvoltator, credit „Prima Casă”, credit ipotecar, randament de investiţie, plată în rate pe parcursul execuţiei. La Class Park nu cumperi un simplu apartament, ci fericirea întregii familii!

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 23 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieSeptembrie 2007
 • Start vânzareFebruarie 2008
 • Vizualizare modelIanuarie 2009
 • FinalizareIanuarie 2016
 • FinalizareFebruarie 2022

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 54 mp - 57,80 mp 41.400 - 44.400
2 70,50 mp - 90,60 mp 54.400 - 67.800
3 77,60 mp - 95,80 mp 66.400 - 70.800

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
4 120 mp 95.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Class Park Residence

Class Park are o experienţă vastă de la proiecte de blocuri în diverse locaţii până la construirea unui complex rezidenţial pentru cei ce doresc să trăiască viaţă alături de cei dragi la standarde moderne.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Andi Ciser