VillaNova Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 07 Iulie 2022

Locuinta este cea care intregeste conceptul de familie. Astfel s-a nascut VILLANOVA RESIDENCE, din dorinta de a oferi oamenilor casa mult visata.... vezi mai mult

Locuinta este cea care intregeste conceptul de familie. Astfel s-a nascut VILLANOVA RESIDENCE, din dorinta de a oferi oamenilor casa mult visata.

Prezentare

Complexul VillaNova Residence este dezvoltat de Nova Projects Development în zona Tunari, ce aduce în piaţă o abordare autentică în dezvoltarea imobiliară, oferind calitatea premium şi stilul de viaţă confortabil la un preţ echitabil. Casele VillaNova sunt o INVESTIŢIE SIGURĂ ŞI BINE PLASATĂ, într-o zonă apropiată de Bucureşti, dar totodată ferită de aglomeraţia marelui oraş.

Focusul nostru este în a construi şi oferi fiecărui client imobile bine gândite din toate punctele de vedere:

- CASE BINE COMPARTIMENTATE, cu posibilitatea de a fi uşor adaptate nevoilor familiei, amplasate în cadrul curţii astfel încât să rezulte spaţii frumoase, verzi şi de recreere, încadrate în alveole a câte 8 locuinţe cu drum de acces privat şi intrare în stil englezesc (fără garduri în faţă imobilelor şi a parcărilor);

- CASE CU RAPORT CALITATE-PREŢ ECHITABIL. Cântărim ofertele a mai mulţi furnizori, analizăm soluţiile de execuţie în detaliu şi în ansamblul construcţiei. ATENŢIA LA DETALII este punctul nostru FORTE. Optăm pentru eficienţă operaţională în toate deciziile noastre. Cântărim şi analizăm fiecare alegere din perspectiva viitorului beneficiar.

- PROIECTE MODERNE ŞI ORIGINALE. Ne inspirăm constant pentru a oferi cele mai bune idei ale noastre. Conceptul de ,,modern'' nu a fost nicicând mai accesibil!

Situat pe Str. Nordului în Tunari, judeţul Ilfov, rezidentialul VillaNova va fi compus din 10 ansambluri în formă de alveolă închisă pentru 8 case individuale, atât tip PARTER, cât şi tip P+1.

Astfel, în prezent sunt construite 3 ansambluri a câte 8 case tip PARTER şi 2 ansambluri a câte 8 case tip P+1, restul proiectului fiind în dezvoltare.

Cele 3 ansambluri de case tip PARTER sunt dezvoltate în 3 etape astfel:

- Etapa 1 - I ansamblu de 8 case tip Parter finalizate -VÂNDUTE
- Etapa 2 - al II-lea ansamblu de 8 case tip Parter finalizate -VÂNDUTE
- Etapa 3 - al III-lea ansamblu de 8 case tip Parter -ÎN EXECUŢIE şi DISPONIBILE LA VÂNZARE, termen de finalizare Q3/2022

Cele 2 ansambluri de case tip P+1 a câte 8 imobile fiecare, sunt in curs de finalizare, termenul de predare fiind august-septembrie 2022 şi sunt DISPONIBILE LA VÂNZARE.

În cadrul fiecărui ansamblu, atât de case tip Parter, cât şi tip P+1, casele sunt dispuse 4 pe stânga, 4 pe dreapta, au fiecare câte 2 locuri de parcare şi acces şi spaţiu comun private, pentru siguranţa şi intimitatea unei comunităţi restrânse.

Compartimentate eficient, cu 4 camere, living şi 3 dormitoare (dormitorul matrimonial fiind cu baie dedicată), cu spaţii generoase destinate depozitării şi zone adecvate lucrului de acasă (work from home), casele oferă confortul unui cămin cu adevărat funcţional şi modern.

Construcţii economice energetic, acestea sunt prevăzute cu încălzire în pardoseală, sistem termic şi fonic foarte eficient, ce asigură o temperatura constanta tot timpul anului cu un cost minim de energie in comparatie cu o locuinta standard.

Casele vor fi complet finisate: sistem de încălzire în pardoseală, tâmplării exterioare termoizolante, din PVC, Salamander cu geamuri tripan, ţigla metalică RAL 7014 de la Wetterbest, gresie şi faianţă de calitate premium, parchet din lemn multistrat Egger de 8 mm, obiecte sanitare şi uşi moderne, de la furnizori renumiţi.

Fiindcă suntem pasionaţi de tehnologie, casele sunt Smart Home Ready, adică sunt prevăzute cu copexuri pentru traseele necesare unui sistem integrat, pentru că ne dorim siguranţa, confortul şi managementul energetic al locuinţei tale, toate în controlul tău!

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Tunari

2 luni până la finalizare

Dezvoltator

Echipa Nova Projects lucrează metodologic în vederea construirii de proiecte de succes. Suntem aproape de clienţii noştri. Procesul de relaţionare cu viitorii locatari este unul transparent şi deschis.

Suntem responsabili, implicati şi ţinem la realizarea corectă şi de calitate a tuturor etapelor de construcţie.

În plus, suntem pasionaţi de tehnologie şi îmbinăm cunoştinţele din sfera de consultanţă de management şi automatizări IT cu cele operaţionale din construcţie şi dezvoltare imobiliară.

Aşadar analizăm cu atenţie fiecare aspect pe parcursul întregului proces, pentru a-ţi putea oferi exact ceea ce cauţi: refugiul tău modern şi confortabil, într-un cuvânt, acasă, acolo unde povestea ta începe…