Ozana-Theodor Pallady

Descrierea cartierului Ozana-Theodor Pallady

Zona Ozana-Theodor Pallady se află pe raza Sectorului 3, în partea de sud-est a Capitalei. Aceasta cuprinde blocuri cu regim mare de înălțime, amplasate de multe ori la principalele artere de circulație, dar și numeroase străzi cu blocuri cu patru etaje și case.

Dezvoltarea pe segmentul rezidențial nou a fost încurajată de extinderea magistralei de metrou M3 de-a lungul Bulevardului Theodor Pallady, până la ieșirea din oraș pe Autostrada Soarelui. Zona înglobează și unele platforme industriale dezafectate, depozite, fabrici și câteva sedii de companii.

Află mai multe detalii specifice despre acest cartier explorând și taburile: Mijloace de transport | Învățământ | Supermarket/Mall | Medical | Restaurante | Bănci | Recreere | Parcări.

Cel mai eficient mijloc de transport în comun dacă vrei să ajungi din această zonă în centrul orașului este metroul. Ai traseu direct spre polul de birouri din zona Politehnică, iar de la stația Piața Unirii ai legătură către Pipera, deci vei evita timpul pierdut în trafic.

Pe Bulevardul Theodor Pallady circulă tramvaiele 19, 27 și 40 care te ajută să faci legătura ușor cu zone precum Tineretului, Piața Unirii sau Piața Muncii.

Vezi, mai jos, ce alte mijloace de transport în comun ai la dispoziție, dacă te muți în zona Ozana-Theodor Pallady.

Dacă te muți în zona Auchan-Ozana-Theodor Pallady, mersul la cumpărături nu va fi o problemă. În primul rând, ai la doi pași de noua ta casă complexul comercial Auchan Titan.

Piața Trapezului este o altă opțiune bună, iar pentru mai multă diversitate poți să iei tramvaiul sau să mergi cu mașina până la magazinele din proiectul Estoria City - Kaufland, Lidl, Leroy Merlin - sau la cele din parcul comercial Arcade Pallady - Auchan, Metro, Jysk, Jumbo, Decathlon, Diego, XXXLutz Pallady. Tot aici poate fi găsit și magazinul IKEA Pallady, iar vis-a-vis retailerul de bricolaj Dedeman.

Tot cu tramvaiul poți să ajungi și până la Piața Titan sau la Piața Râmnicu Sărat. De acolo faci doar câteva minute pe jos până la mall-ul ParkLake.

Găsești pe hartă poziționarea centrelor comerciale unde îți poți face cumpărăturile când te muți în zonă.

Te gândești că zona Ozana-Theodor Pallady ar putea fi potrivită pentru tine, dar nu știi ce opțiuni de petrecere a timpului liber vei avea când te muți aici? În primul rând, pe Bulevardul Theodor Pallady se află Centrul de Conferințe Auditorium Pallady. Acesta găzduiește numeroase evenimente, de la spectacole de modă, la expoziții și seminarii. Verifică programul, este posibil să găsești ceva pe gustul tău.

Poți să mergi la sală, să iei masa și să faci cumpărături în centrul comercial Auchan Titan. Dacă preferi o plimbare în aer liber, ai aproape Parcul Brățării. A fost amenajat pe 7 hectare cu puțin timp în urmă și se află în apropiere de Auchan Titan. Cu mașina ajungi în doar câteva minute la mall-ul ParkLake. Când termini cumpărăturile, poți să faci o plimbare prin Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR).

Află ce alte opțiuni de petrecere a timpului liber ai dacă te muți în zona Auchan-Ozana-Theodor Pallady.

Dacă locuiești în această zonă și te gândești deja ce liceu ar putea să urmeze copilul tău, trebuie să știi că în apropiere de stația de metrou Anghel Saligny, spre ieșirea din oraș, găsești Liceul Teoretic Internațional de Informatică, care face parte din rețeaua de învățământ privat Lumina și este considerat a fi unul dintre cele mai bune de profil din Capitală.

Ai prefera un liceu de stat? Vezi, mai jos, ce alte unități de învățământ găsești pentru copilul tău în zonă.

Cele mai apropiate clinici la care au acces locuitorii din această zonă sunt Policlinica Titan și Hiperclinica Medlife Titan.

Consultă harta pentru a afla ce alte opțiuni ai în împrejurimi.

Pentru mici gustări poți încerca fast food-urile din zona Piața Trapezului sau Piața Titan. O altă opțiune poate fi să mănânci la food court-ul inclus în complexul comercial Auchan Titan. Câteva restaurante mai sunt disponibile și pe Strada Postăvarul din apropiere.

Poți să mergi la cumpărături și să te oprești și să mănânci ceva în parcul de retail Arcade Pallady, care include un magazin IKEA.

Relativ ușor poți să ajungi și la food court-ul din mall-ul ParkLake, situat la marginea Parcului Alexandru Ioan Cuza sau la fast food-urile din zona Dristor.

Aruncă o privire pe hartă și vezi care poate fi cel mai apropiat restaurant de noua ta locuință.

Bănci și ATM-uri găsești, în principal, la parterul blocurilor situate de-a lungul Bulevardului Theodor Pallady sau pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Vezi ce opțiuni ai consultând harta.

La orele de vârf traficul pe Bulevardul Theodor Pallady este de multe ori îngreunat. Același lucru se întâmplă și vara în weekend-uri și în multe dintre zilele libere pentru că duce la ieșirea din oraș care ajunge pe Autostrada A2 București-Constanța.

Dacă vrei să îți cumperi o locuință în zonă, nu uita să te interesezi și de situația locurilor de parcare. Poți încerca să închiriezi un astfel de spațiu de la Direcția Generală Impozite și Taxe Locale Sector 3. În cazul în care vrei să cumperi o locuință nouă, întreabă dezvoltatorul care ar fi costurile aferente unui loc de parcare.

Consultă harta și pentru a afla poziționarea principalelor parcări din zonă.

Ansambluri Rezidenţiale din cartierul Ozana-Theodor Pallady

6 rezultate

Găsești în această zonă atât apartamente în blocuri vechi, cât și locuințe noi. Locuințele noi pot fi găsite spre periferie, în zona situată după Parcul Brățării sau de-a lungul Bulevardului Theodor Pallady spre ieșirea din oraș către Autostrada Soarelui.

Dezvoltarea pe segmentul nou a fost impulsionată de extinderea magistralei de metrou de-a lungul Bulevardului Theodor Pallady și de numeroasele magazine deschise în zonă.

Printre cele mai noi ansambluri rezidenţiale care se dezvoltă în această zonă se numără Estoria City, HILS Pallady, Lemon Residence, HILS Brauner, Astorium Ready, POEM Residence. Consultă harta pentru a afla care sunt ansamblurile rezidenţiale din cartierul Ozana-Theodor Pallady şi din apropiere.

Preţurile apartamentelor din cartierul Ozana-Theodor Pallady

În acest cartier poți găsi apartamente la prețuri foarte bune, printre cele mai ieftine din oraș. Iată mai jos prețurile medii pe metru pătrat util în funcție de numărul de camere ale apartamentelor:

Indicele imobiliare.ro

IMO Bucuresti vezi mai multe detalii

1.747 €/mp

01.05.22 - 31.05.22

+3,3%  (55 €/mp) faţă de luna 4/2022

+17,7%  (263 €/mp) faţă de luna 5/2021

Vezi detalii despre preţuri

Chiriile apartamentelor din cartierul Ozana-Theodor Pallady

Dacă te gândeşti să iei în considerare acest cartier pentru a te muta în chirie într-un apartament, iată mai jos nivelul preţurilor în funcţie de numărul de camere:

Apartamente cu o cameră

În acest cartier vei găsi printre cele mai ieftine chirii din București. Chiria medie practicată pentru apartamentele cu o cameră este de:
250 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 2 camere

Apartamentele bicamerale se numără printre cele mai accesibile din Capitală. Chiria medie practicată pentru astfel de apartamente este de:
350 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 3 camere

Chiriile pentru apartamentele tricamerale sunt printre cele mai accesibile din oraș. Chiria medie practicată pentru astfel de apartamente este de:
400 Euro.

Vezi ofertele

preţExpert

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, cu aplicaţia preţExpert poţi face o evaluare rapidă a proprietăţii, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie, în interesul tău.

Vrei să cumperi?

înainte de a face marele pas, verifică preţul cu aplicaţia preţExpert. Vezi dacă nu cumva ar mai fi loc de negociere.

Verifică preţul proprietăţii

Vrei să vinzi?

Află care este cel mai bun preţ de vânzare pentru proprietatea ta şi în cât timp poți să o vinzi!

Află preţul de vânzare

Ultimele anunţuri imobiliare adăugate în Ozana-Theodor Pallady

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Theodor Pallady, 2 camere, 64.4 mp, Etaj 3 / 3

Va prezentam un apartament de 2 camere decomandat cu posibilitatea de mutare rapida si o suprafata totala utila de 64,4 mp la pretul promotional de 77.500 Euro cu TVA inclus. Apartamentul situat...

Vânzare garsoniera în Bucureşti

zona Theodor Pallady, o cameră, 48.28 mp, Etaj 1 / 7

Va prezentam o garsoniera avand o suprafata totala utila de 48,28 mp la pretul promotional de 53.000 Euro cu TVA inclus pentru plata unui avans de 90 % la antecontract sau 57.900 Eur cu TVA inclus...

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Theodor Pallady, 2 camere, 44.28 mp, Etaj 1 / 3

Va prezentam un apartament de 2 camere tip Studio avand o suprafata totala utila de 44,28 mp la pretul promotional de 63.945 Euro cu TVA inclus pentru plata unui avans de 80 % la antecontract sau...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Theodor Pallady, 2 camere, 52 mp, Etaj 8 / 1

Apartamentul de 2 camere in complexul HILS este proaspat mobilat si utilat (frigider incorporat, masina de spalat vase, aer conditionat, masina spalat rufe). Este situat pe sud, avand lumina pe tot...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Theodor Pallady, 2 camere, 59.1 mp, Etaj 2 / 3

Agentia imobiliara POVIL va propune spre inchiriere un apartament situat in zona Trapezului / Bd. Theodor Pallady (Str. Vitioara nr. 123). Bloc finalizat 2022 cu 3 etaje si lift. Loc de parcare!...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Theodor Pallady, 2 camere, 45 mp, Etaj 1 / 2

VAULT ESTATE - COD PROPRIETATE: P14465 Va oferim un apartament de inchiriat, cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 1/12, intr-un imobil bloc, construit in anul 2021. Proprietatea se afla...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Theodor Pallady, 2 camere, 49 mp, Etaj 1 / 1

Agentia FamilyHouse are placerea de a va prezenta un deosebit apartament nou cu 2 camere mobilat, balcon si parcare terana (fata blocului) in cartierul rezidential Hils Pallady. Sector 3.Theodor...