Zona Industrială

Descrierea cartierului Zona Industrială

Amplasată în zona central-estică a capitalei Iașiului, Zona Industrială este unul dintre cele mai întinse cartiere ale sale, învecinându-se cu Aviației, Tătărași, Tudor Vladimirescu, Țesătura, Bularga și Bucium. Exceptând extremitatea sa estică, dinspre comuna Tomești, cartierul este ocupat aproape în întregime de spații industriale.

În ciuda faptului că nu are o destinație rezidențială, acest cartier al Iașiului este destul de bine deservit la capitolul mijloace de transport în comun. Pe aici trec, astfel, liniile de autobuz 27B și 5, dar și liniile de tramvai 1, 11 și 13 – toate acestea făcând legătura cu celelalte zone ale orașului.

Ținând cont de caracteristicile acestui cartier, Zona Industrială este slab reprezentată și la capitolul oportunități de cumpărături – câteva magazine apărând, însă, în apropiere de localitatea Tomești.

La capitolul recreere, o oportunitate demnă de luat în calcul, aflată în apropierea Zonei Industriale, ar fi sala Sporturilor, din Tomești, dar și pădurea din preajma Mânăstirii Vlădiceni.

Dat fiind caracterul său preponderent industrial, în acest cartier nu există, practic, oportunități de învățământ – exceptând zona de la granița cu localitatea Tomești, unde există o oarecare dezvoltare rezidențială.

Având în vedere specificul său industrial, acest cartier al capitalei Moldovei nu oferă opțiuni nici la capitolul servicii medicale.

Vezi pe hartă unde sunt localizate unitățile medicale din această zonă:

Dată fiind structura acestui cartier, Zona Industrială nu dispune de oportunități nici la capitolul gastronomie – exceptând zona rezidențială de la granița cu localitatea Tomești.

Dacă te afli în Zona Industrială și ai nevoie să derulezi o operațiune bancară, te poți orienta spre zona Nicolina, unde vei găsi atât un sediu BRD, cât și o sucursală BCR, respectiv una din rețeaua Banca Transilvania.

Consultă harta și află unde sunt localizate și alte bănci sau ATM-uri în această zonă a Iașiului:

Pentru posesorii de mașini, găsirea unui loc de parcare, fie el și în tranzit, nu ar trebui să reprezinte o problemă în Zona Industrială.

Ansambluri Rezidenţiale din cartierul Zona Industrială

12 rezultate

Deși aici ar mai putea fi găsite terenuri libere, chiar de amploare, pretabile pentru construcții, faptul că este vorba de o zonă practic exclusiv industrială ține la distanță dezvoltatorii de ansambluri rezidențiale.

Printre cele mai noi ansambluri rezidenţiale care se dezvoltă în această zonă se numără Adamant Towers, Comat Towers, Azimut Copou, Cartierul Austriac, Contemporan Residence, Roca Villas, Complex Zorilor, Royal Town Copou, Greenfield Copou, TR Millennium, Venetia Residence, Cartierul Francez. Consultă harta pentru a afla care sunt ansamblurile rezidenţiale din cartierul Zona Industrială şi din apropiere.

Preţurile apartamentelor din cartierul Zona Industrială

Prețurile apartamentelor din acest cartier sunt ușor sub media de preț. Iată mai jos prețurile medii pe metru pătrat util în funcție de numărul de camere ale apartamentelor.

Chiriile apartamentelor din cartierul Zona Industrială

Dacă te gândeşti să iei în considerare acest cartier pentru a te muta în chirie într-un apartament, iată mai jos nivelul preţurilor în funcţie de numărul de camere:

Apartamente cu o cameră

Chiriile apartamentelor cu o cameră și a garsonierelor sunt sub media de preț. Astfel, chiria medie practicată pentru aceaste apartamente este de:
180 Euro.

Apartamente cu 2 camere

Chiriile apartamentelor cu două camere sunt sub media de preț. Astfel, chiria medie practicată pentru aceaste apartamente este de:
270 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 3 camere

Nu există date pentru această categorie.
0 Euro.

Vezi ofertele

preţExpert

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, cu aplicaţia preţExpert poţi face o evaluare rapidă a proprietăţii, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie, în interesul tău.

Vrei să cumperi?

înainte de a face marele pas, verifică preţul cu aplicaţia preţExpert. Vezi dacă nu cumva ar mai fi loc de negociere.

Verifică preţul proprietăţii

Vrei să vinzi?

Află care este cel mai bun preţ de vânzare pentru proprietatea ta şi în cât timp poți să o vinzi!

Află preţul de vânzare

Ultimele anunţuri imobiliare adăugate în Zona Industrială

Vânzare apartament în Iaşi

zona Zona industriala, 3 camere, 60 mp, Etaj 4 / 4

Cabinet Imobiliar va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere open space 60mp, bloc no, complet mobilat si utilat, termopane, centrala termica, aer conditionat, usa metalica.De preferat de...

Vânzare apartament în Iaşi

zona Zona industriala, 2 camere, 46 mp, Etaj 4 / 4

Cabinet Imobiliar va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere , cu suprafata totala de 50 mp, bloc nou zona Tatarasi-2 Baieti Apartamentul are urmatoarele facilitati: - centrala termica...

Vânzare apartament în Iaşi

zona Zona industriala, 3 camere, 54 mp, Parter / 4

Cabinet Imobiliar va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, compus din 2 dormitoare ,sufragerie cu open space, 2 balcoane, loc de parcare inclus, spatiu de depozitare si gradinain bloc din...