ANL a receptionat 415 apartamente in luna septembrie

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 30 Septembrie 2009, Ultima actualizare: 30 Septembrie 2009

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat, in luna septembrie, 415 apartamente finalizate in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri destinate inchirierii, in zece judete, potrivit unui comunicat remis miercuri de agentie, informeaza NewsIn.

Astfel, au fost receptionate apartamente in Braila (8), in Covasna (24), in Galati (14), in Gorj (49), in Iasi (24) si in Neamt (47).

De asemenea, ANL a receptionat 160 de apartamente in judetul Suceava, dintre care 80 in orasul Suceava si 80 in orasul Campulung Moldovenesc.

In plus, in luna septembrie, au mai fost receptionate 69 de apartamente in judetul Timis si alte 20 in judetul Tulcea.

De la inceputul anului 2009, Agentia Nationala pentru Locuinte a receptionat 2.294 unitati locative.

Blocurile au trei sau patru etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere.

Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri destinate inchirierii sunt in garantie pe o perioada de doi ani si orice problema semnalata de locatari in aceasta perioada este rezolvata de firmele de constructii cu care sunt incheiate contractele.

Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa.

Potrivit ANL, locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program.

De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe