Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
19 sept. 2009

Apartamentele cu doua camere sunt cele mai cautate la Targul Imobiliar Project Expo

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Project Expo au declarat sambata, pentru NewsIn, ca apartamentele cu doua camere sunt cele mai cautate locuinte deoarece ofera spatiu si se incadreaza ca pret in programul Prima Casa, informeaza NewsIn.

Tendinta este pe programul Prima Casa. Aproximativ 80% din cei care au trecut pe la stand opteaza pentru achizitionare unei locuinte prin acest program. Majoritatea cer apartamente cu doua camere – suprafete mari si care se incadreze ca pret in Prima Casa”, a declarat directorul Conimpex Company, Madalina Cheptea.

De asemenea, reprezentantul Domus Stil a declarat ca cei mai multi vizitatori s-au interesat de apartamentele cu doua camere achizitionate prin programul Prima Casa.

„Au fost persoane interesate si de alte forme de finatare, insa Prima Casa este inca in actualitate. Numarul de vizitatori este ridicat. Suntem sase persoane la stand si nu am avut timp sa stam”, a spus reprezentantul Domus Stil.

Florentin Neacsu, reprezentantul Premium Imobiliare, a declarat ca fata de editia precedenta prezenta vizitatorilor este mai slaba, iar interesul acestora este diminuat.

„Prezenta este mult mai slaba fata de editia precedenta. In vara, in cel trei zile de targ, am obtinut 10 rezervari, iar acum, in doua zile avem doua rezervari. Cele mai atractive oferte sunt cele pentru apartamentele cu doua camere si pana sau in jurul a 60.000 de euro”, a spus acesta.

Potrivit reprezentantilor Project Events, dezvoltatorii imobiliari au redus preturile in medie cu 10-12%, fata de editia precedenta.

Acestia au mai precizat ca in cadrul targului mai sunt prezenti si brokeri de credite, care ii consiliaza pe cei interesati de achizitionarea unui apartament prin programul „Prima Casa”. 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe