Baneasa Developments investeste 22 mil. euro pentru extinderea Zonei Comerciale

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 12 Aprilie 2010, Ultima actualizare: 12 Aprilie 2010

Baneasa Developments a anuntat luni ca va extinde Zona Comerciala Baneasa prin demararea unui plan de investitii structurat pe trei faze, care va necesita un efort financiar total de 22 milioane euro, reprezentand 25.000 m2 in plus pentru Zona Comerciala Baneasa, precizeaza NewsIn.

Astfel, se va incepe constructia a trei noi facilitati. Cele trei faze ale planului de investitie includ un cinematograf multiplex, un centru de divertisment pentru intreaga familie (bowling, biliard, jocuri video si alte activitati de divertisment) si o benzinarie.

Cinematograful Multiplex are o suprafata totala de 15.000 m2 care se adauga la suprafata actuala a Baneasa Shopping City.

Investitia estimata in cinematograful multiplex este de 19 milioane de euro.

Cinematograful va avea incorporat 13 ecrane si va avea per total o capacitate de peste 2.700 locuri.

Constructia cinematografului va incepe in primavara acestui an si inaugurarea sa va avea loc in a doua jumatate a anului 2011.

Centrul de divertisment pentru familie va avea o suprafata de 4.000 m2 si va fi dedicat exclusiv jocurilor si distractiei.

Investitia totala in aceasta faza este estimata la 1 milion de euro. Zona de divertisment este o parte integranta a Baneasa Shopping City si va fi situata deasupra zonei de restaurante si cafenele a centrului comercial.

Deschiderea centrului de divertisment va avea loc pana in primavara anului 2011.

De asemenea, benzinaria care urmeaza a fi construita va avea incorporata o spalatorie auto si un restaurant drive-in, investitia fiind de 2 milioane de euro. Constructia benzinariei va incepe in acest an.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe