Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 feb. 2010

Cat mai costa un penthouse in Bucuresti

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Clientii apartamentelor de lux sunt persoane active, de succes, cu o deosebita grija pentru propria imagine si cu cele mai inalte asteptari in materie de calitatea serviciilor oferite. 

Pentru ca eleganta este asociata cu luxul, arhitectura zonei este foarte importanta.

Zone precum Lipscani, Primaverii, Dacia, Kisseleff, Docentilor sunt in continuare in centrul atentiei celor cu dare de mana.

Pentru cei care isi doresc o locuinta in centru si iubesc arhitectura clasica, Adama le propune Evocasa Selecta, singurul complex high class al acestui dezvoltator pana la aceasta data.

Constructia este situata in zona Foisorul de Foc, pe strada Ferdinand si are o structura dispusa pe subsol, parter si 10 etaje.

Cladirea imbina arhitectura clasica cu stilul avangardist, iar rezultatul este unul elegant.

Pentru cei mai multi clienti, luxul este o stare de spirit, o atitudine.

Unii prefera turnuri inalte de sticla, in vreme ce nostalgicii vor linii clasice, interbelice.

Am incercat sa gasim un echilibru intre cele doua si speram ca rezultatul va fi apreciat si admirat atat de locatari, cat si de simplii trecatori”, adeclarat Anton Lax, de la Adama.

Si complexul Domenii Park Village, inca in constructie, se adreseaza clientilor ce prefera luxul.

Oamenii de afaceri, personalitatile din diferite domenii si in general clientii care au venituri confortabile nu doresc sa achizitioneze doar un apartament, ci si servicii diverse care sa le imbunatateasca si usureze stilul de viata, conform uzantelor metropolelor europene.

Astfel, room service, valet parking, paza 24h/24, galerii comerciale sunt doar cateva dintre serviciile pe care acestia le doresc.

Un astfel de ansamblu, situat in zona Piata Presei, care intruneste aceste conditii este Monte Carlo Palace.

„Suntem unicii care, pe langa apartamente de lux sau locatie, oferim serviciile, confortul si siguranta proprietatii, oferim „aerul” Coastei de Azur si al resedintelor de la Monaco.

Diversitatea si complexitatea serviciilor oferite de Monte Carlo Palace este singulara in Bucuresti.

Nu vindem „la metru patrat”, ci vindem un alt concept de viata pentru cei care stiu sa traiasca viata la intensitate maxima, dar totusi intr-o permanenta vacanta”, spune Eugen Paternic, director de Vanzari MCP, intr-un comunicat trimis de DMI.

Preturile acestor apartamente sunt pe masura exclusivitatii proiectelor.

Daca pentru un apartament de doua camere complet mobilat si utilat in Monte Carlo Palace clientii trebuie sa investeasca sume incepand de la 180.000 euro, pentru un penthouse de 388 mp trebuie sa scoata din buzunar 795.000 euro.

Pentru acelasi tip de apartament in Evocasa Selecta a celor de la Adama, preturile pornesc de la 117.000 euro plus TVA, in timp ce pentru Domenii Park Village achizitionarea unei locuinte costa 170.000 euro.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe