Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
2 Aprilie 2009

Câteva sfaturi despre dulapul de haine

scris de casa-gradina.ro in categoria Home & Deco
Ultima actualizare: 02 Aprilie 2009

De multe ori şifonierul este cea mai voluminoasă piesă de mobilier din casă. Poţi să ai mereu un şifonier ordonat şi bine organizat daca citeşti sfaturile de mai jos.
În primul rând dacă te-ai hotărât să achiziţionezi un dulap nou în această primăvară trebuie să faci un calcul să vezi ce mărime să alegi. Spaţiul dulapului necesar pentru o persoană este de 90 cm lăţime şi 60 cm adâncime, astfel poţi calcula dimesiunea aproximativă a dulapului pe care îl vei cumpăra după numărul de persoane din casă.
De obicei şifonierul stă în dormitor, dar sunt şi oameni care îl preferă pe hol sau în camera de zi combinat cu biblioteca. Dacă alegi să faci un dulap separat copiilor ai grijă ca acesţia să poată ajunge singuri la hainele agatate pe umeraşe.
Dacă locuieşti într-un spaţiu foarte mic, cum ar fi o garsonieră, poţi să combini dulapul de haine cu alte obiecte de mobilier astfel încât să ai un obiect de mobilier mai mare cu mai multe funcţii.
În ceea ce priveşte uşile acestuia poţi alege varianta uşilor glisante dacă dulapul are cel puţin 200 cm lăţime, iar dacă alegi uşile normale ai grijă ca în faţa lor să fie un spaţiu liber de 18-120 cm.
Compartimetarile interioare va trebui să le alegi în funcţie de stilul tău şi de hainele pe care le ai. De multe ori în cataloagele de mobile sunt prezentate foarte frumos sisteme pentru sacouri, cravate, curele. Nu are sens să alegi astfel de compartimentări dacă tu nu foloseşti obiectele vestimentare respective.
Grupează sertarele în partea de jos, iar sus lasă loc pentru valize şi genţi de voiaj sau şi mai bine pentru hainele ieşite din sezon pe care nu le mai porţi.

Părerile cititorilor
  • imobiliare ploiesti

    Cam greu sa iti gasesti un dulap mare, spatios, si bine compartimentat.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe