Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
16 feb. 2010

Ce case isi pot cumpara romanii cu 10.000 de euro

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Vestul tarii pare a fi zona cea mai bine reprezentata in topul imobilelor cu caracter rezidential scoase pe piata pentru o suma de pana la 10.000 de euro, potrivit unui clasament realizat de portalul imobiliare.ro.

La Oradea, pentru o uscatorie transformata in garsoniera, semi-decomandata, formata din baie si o camera, actualul proprietar este multumit sa obtina 9.500 de euro.

Situat intr-un bloc cu patru etaje, la etajul patru, imobilul se afla in zona Nufarul, in aproprierea unei scoli, a unei crese si a unei gradinite. Are usa de siguranta, podele laminate, gresie si faianta, geam termopan, usa pliabila la baie. Se vinde complet mobilata si utilata cu frigider si aragaz.

Proprietarul se multumeste si cu un schimb cu o alta garsoniera situata la parter sau etajul 1.

10.000 de euro: garsoniera decomandata la Arad

Tot in vestul tarii, la Arad, cu 10.000 euro, pret negociabil, poate fi achizitionata o garsoniera confort 3. Imobilul are o suprafata utila de 18 mp si este amplasat la etajul 3 intr-un bloc cu patru etaje.

Decomandata si avand toate utilitatile de baza, garsoniera poate fi gasita in zona Aurel Vlaicu si are in apropiere diverse puncte de interes: scoala, dispensar, magazine, transport in comun.

In zona Razboieni din Pitesti, o garsoniera confort 3 cu aceeasi suprafata ca si imobilul din Arad, 18 mp, este gata sa-si schimbe proprietarul pentru 10.000 de euro. Imobilul este situat la ultimul etaj intr-un bloc cu patru etaje si este alcatuit dintr-o camera, bucatarie si baie.

Pe langa aceste exemple urbane, cu aceeasi suma de bani, 10.000 de euro, romanii isi pot achizitiona case la sat in aproape toate judetele tarii, dar construite din chirpici sau vaiuga.

Terenurile, una dintre categoriile imobiliare cele mai afectate in cei aproape doi ani de criza, reprezinta, in prezent, o alta alternativa pentru curajosii care doresc sa investeasca 10.000 de euro in piata imobiliara.

Cei interesati trebuie sa ia in considerare faptul ca ofertele sunt numeroase, tranzactiile sunt practic blocate, iar marja de negociere este destul de importanta.

Bucurestiul ramane cel mai scump

In cartierul bucurestean Rahova o garsoniera de 16 mp este scoasa la vanzare pentru 16.500 euro, pret negociabil. Garsoniera este compusa dintr-o camera, baie si bucatarie si se vinde mobilata. Are toate utilitatile de baza, geamuri termopan, parchet, gresie si usa metalica la intrare.

In zona Fizicienilor gasim un alt imobil scos la vanzare la un pret interesant: 17.000 de euro, suprafata utila de 16 mp, compus dintr-o camera, baie si bucatarie. Este situat la etajul doi, intr-un bloc cu patru etaje construit in 1976. 

18.500 de euro este pretul cerut pentru o garsoniera din zona Theodor Pallady.

Imobilul este situat la parterul unui bloc cu patru etaje si este dotat cu toate utilitatile de baza si geamuri termopan, Brasov – fosta camera de camin, acum garsoniera cu imbunatatiri.

In Brasov, in zona Uzina 2 o fosta camera de camin a fost complet renovata si transformata in garsoniera, iar actualul proprietar (momentan aflat in Italia) este multumit sa obtina suma de 16.000 de euro.

Camera este situata la etajul doi, intr-un imobil cu patru etaje, suprafata utila a acesteia fiind de 24 mp.

In zona Tractorul, un alt proprietar a scos la vanzare un imobil asemanator pentru suma de 16.800 de euro. Apartamentul este compus dintr-o camera, baie si bucatarie si este situat la etajul doi intr-o cladire cu doua etaje.

Unul dintre cele mai interesante anunturi din Brasov se refera la o casa situata in Schei, cu o suprafata utila de 45 mp si cu un teren de 318 mp.

Imobilul este din caramida, are 2 camere si o baie, iar pretul cerut este de 35.000 de euro.

Constanta, preturi mici la marginea orasului

Imbunatatita recent, situata la parterul unui bloc cu patru etaje din zona CET, si cu o suprafata de doar 12 mp, o camera vopsita in culori deschise isi asteapta viitorul proprietar daca acesta este dispus sa plateasca 13.000 euro.

17.000 de euro este pretul cerut pentru o garsoniera situata in aceeasi zona CET din Constanta. Are o suprafata de 16 mp si este situata la etajul patru intr-un imobil cu patru etaje.

In zona Abator poate fi gasita o gasoniera ceva mai mare, de 22mp, pentru 18.000 de euro. Imobilul se gaseste la etajul doi intr-o cladire cu patru etaje si este semidecomandat. A fost renovat in interior de curand, geamurile sunt termopan, are parchet si gresie.

Cluj Napoca – in asteptarea extinderii orasului

In judetul Cluj, la doar cinci km distanta de Cluj Napoca, in comuna Floresti pot fi gasite cele mai ieftine locuite de vanzare destinate tinerilor care lucreaza in oras.

Preturile cerute incep de la 15.500 de euro. Atat se asteapta pentru un apartament cu o camera, balcon, baie si bucatarie, confort 1, situat la mansarda unei cladiri cu doua etaje.

Locuinta are o suprafata utila de 31 mp, face parte dintr-un ansamblu rezidential si este decomandata. Are toate utilitatile, este finisata si a fost construita in anul 2009.

Tot in Floresti, cu 17.000 de euro poate fi achizitionat un apartament cu suprafata utila de 35 mp. Partea cea mai interesanta a anuntului este ca la achizitionarea unui astfel de apartament se ofera cadou un autoturism, cu parcare inclusa in pret.

Apartamentul se preda semifinisat, iar CF-ul va fi extras in luna septembrie a acestui an. In zona Aeroport din Cluj Napoca pentru un apartament cu o camera, proprietarul se asteapta sa primeasca 19.000 de euro.

Imobilul are 34 mp si este situat la etajul patru, intr-un bloc cu patru etaje locuit deja in proportie de 90%. A fost finalizat anul trecut, dispune de extrase CF, iar un avans de 10.000 de euro este suficient intr-o prima etapa, urmand ca diferenta sa fie achitata in patru luni.

Iasi – oras mare, preturi mici la garsoniere si case

In zona ieseana Bularga, pretul garsonierelor porneste de la 10.000 de euro. De exemplu, pentru o garsoniera confort 1, situata la etajul doi intr-un bloc cu patru etaje proprietarul solicita 10.500 de euro, negociabil. Imobilul este decomandat si are 18 mp.

In zona de vest a orasului, un iesean si-a scos casa la vanzare pentru 12.000 de euro. Suprafata utila este de 50 mp, dar terenul ce o inconjoara este de 2.000 mp. Dispune de fantana in curte si este situata aproape de o scoala si de o gradinita.

Se accepta si schimbul cu un apartament in Iasi plus plata unei diferente, din partea proprietarului casei.

In centrul Iasiului poate fi cumparata o garsoniera de 22 mp, decomandata, cu 13.500 de euro. Este situata la etajul trei al unei cladiri cu trei camere, iar structura de rezistenta este din beton.

Dispune de geamuri termopan, gresie, faianta. Apartamentul este scos la licitatie publica astazi, 16.02.2010, ora 12.00, la sediul executorului bancar al Credit Europe Bank S.A., Sucursala Iasi.

Timis – mai avantajos la sat

In localitatea Stanciova din judetul Timis pretul unei case cu trei camere ajunge la 18.000 de euro. Suprafata utila a acesteia este de 300 mp, iar suprafata terenului din anexa de 1.800 mp.

Din punct de vedere administrativ Stanciova apartine de orasul Recas, aflandu-se la doar 40 de kilometri de Timisoara.

Aceeasi suma este asteptata si pentru o alta casa cu trei camere, de data aceasta din localitatea Cebza.

Terenul din anexa acestui imobil este de 7000mp.

In schimb, pentru o uscatorie din zona Soarelui din Timisoara, transformata in garsoniera, actualul proprietar asteapta 20.000 de euro.

Chiar daca imobilul are o suprafata de 18,5 mp, pretul pe metru patrat de suprafata utila depaseste 1000 de euro pe mp.

Garsoniera decomandata este amenajata recent, avand geamuri termopan, gresie, faianta si centrala proprie.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe