Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
12 nov. 2009

Cea mai ieftina locuinta la Targul National Imobiliar: O garsoniera de 34.900 euro

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Cea mai ieftina locuinta scosa la vanzare in cadrul celei de-a 10-a editii a Targului National Imobiliar este o garsoniera de 34.900 de euro cu TVA inclus si loc de parcare, au declarat, pentru NewsIn, organizatorii TNI. 

Conform acestora, garsoniera are o suprafata de 42 metri patrati.

Respectiva locuinta este situata in ansamblul Fortuna Residence din Soseaua Alexandriei, care cuprinde noua blocuri, dintre care trei deja finalizate.

Cea mai scumpa locuinta scosa la vanzare cu ocazia TNI, eveniment ce se desfasoara in perioada 12-15 noiembrie la Palatul Parlamentului, este un apartament cu patru camere situat in ansamblul rezidential Lotus Cismigiu la pretul de 308.000 euro, fara TVA.

Acesta dispune de finisaje de lux, iar cumpatorul unei astfel de locuinte primeste cadou o limuzina Audi A4.

Tot un autoturism fabricat de acelasi constructor german primesc si cumparatorii apartamentelor cu doua si trei camere din acest complex rezidential, insa aceste masini sunt din clase inferioare.

Totodata, locurile de parcare se platesc separat.

Pentru a-si atrage cumparatorii, dezvoltatorii imobiliari ofera bonusuri de la locuri de parcare, pana la boxe si mobilier pentru bucatarii.

Totodata, in ceea ce priveste modalitatea de plata, avansul cerut a scazut in prezent la numai 5% din valoarea imobilului.

Una dintre cele mai interesante oferte este cea a a dezvoltatorului Poaiana Florilor – Salaj, care primeste ca avans fie un autoturism, fie casa veche a clientului.

Organizatorii au mai precizat ca la Targul National Imobiliar sunt prezenti 65 de companii imobiliare si ca 90% dintre locuintele prezentate sunt in Bucuresti, celelalte fiind situate in Ilfov si Valea Prahovei. 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Părerile cititorilor
  • Realtor

    Cea mai ieftina locuinta poate apartine de Bucuresti dar este chiar la marginea orasului pe camp. Cine vrea sa stea intr-o garsoniera pe camp la numai 7 km de centru?
    E deosebit oricum si privelistea de exceptie. Altfel niste bloculete dragute.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe