Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
18 mai 2010

Cum a fost la TNI?

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

A XIa editie a Targului National Imobiliar (TNI) tocmai s-a incheiat. Aceasta manifestare a inregistrat un numar de 3.562 de vizitatori, contorizati dupa biletele vandute la intrare si invitatii.

Cei interesati au putut analiza in perioada celor 4 zile de expozitie ofertele a 82 de companii ce au venit la targ dispusi sa acorde premii si bonusuri sub forma de discounturi, locuri de parcare, mobila si masini.
Dintre acestia, 46 au fost dezvoltatori imobiliari, 28 agentii imobiliare si 8 institutii financiare. Evenimentul a reunit aproximativ 230 de proiecte din Bucuresti, Brasov, Valea Prahovei, Sibiu si Constanta, cu preturi cuprinse intre 34.000 EURO si 3.800.000 EURO.

In cadrul acestei a XIa editii TNI s-au realizat rezervari de apartamente si s-au stabilit vizionari in perioada imediat urmatoare. Acest fapt, alaturi de prezenta directa a dezvoltatorilor, flexibilitatea acestora si noile solutii de finantare oferite de catre institutiile financiare reprezinta semne importante ale incercarilor de deblocare si maturizare a pietei imobiliare.

In calitate de organizatori ai evenimentului, ne declaram foarte multumiti de prestatia expozantilor nostri ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe. In ce priveste vizitatorii, calitatea acestora a fost “superioara” in sensul ca au fost extrem de interesati de acest segment, stiau exact ce cauta, in ce zona doresc o locuinta si care este suma pentru care ar putea obtine credit bancar.

Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine si a reunit doar companiile care activeaza cu profesionalism in acest moment de impas. Daca ar fi sa realizam profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde urmatoarele trasaturi definitorii : reputatie, seriozitate, flexibilitate, open-minded, si in primul rand competitivitate .

Printre companiile participante la aceasta editie s-au numarat : Impact Developer & Contractor, GTC Romania, Apulum 94, Banca Comerciala Romana, BRD-GSG, Bancpost, Banca Romaneasca, Garanti Bank, OTP Bank, Verida Credit, Partener Group Invest, Media City, Romfelt Real Estate, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI), Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari (APAIR), Integral Tehnic, etc.

Pentru a afla lista completa a participantilor, cele mai atractive oferte prezentate, poze si inregistrari video de la acest eveniment, dar si programul urmatoarelor editii TNI, va invitam sa accesati pagina de internet a Targului National Imobiliar (TNI): www.targimobiliar.eu.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe