Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
22 oct. 2009

Deutsche Bank a cumparat cea mai mare cladire din Capitala

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Achizitionarea cladirii de 57.000 mp in valoare de 100 milioane euro din Pipera este cea mai mare tranzactie imobiliara din 2009.

 

Deutsche Bank a semnat saptamana trecuta contractul pentru preluarea celei mai mari cladiri de birouri din Bucuresti, aceasta fiind prima tranzactie de acest gen din 2009, informeaza Ziarul Financiar. 

Cladirea, situata in Pipera si denumita BOC, este de doua ori mai mare decat Charles de Gaulle Plaza sau America House si a fost in mare parte inchiriata, companiile urmand sa se mute la sfarsitul acestui an in noile spatii, potrivit consultantilor implicati in aceasta tranzactie.

„Toata lumea era sceptica in privinta acestei tranzactii, dar vineri am semnat cel de-al doilea closing, pentru cel de-al doilea imobil de birouri din proiect.

Mai urmeaza o etapa, cea a cladirilor de locuinte, care ar trebui finalizata anul viitor”, a precizat referitor la tranzactie Ioana Niculeasa, partener al firmei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), care a asistat Deutsche Bank in aceasta tranzactie.

Divizia de real estate a grupului german Deutsche Bank facut aceasta achizitie, desi chiriile pentru birouri au inceput sa scada.

Banca Romaneasca si firma de cercetare de piata GfK se afla printre viitorii chiriasi ai cladirii cumparate de Deutsche Bank, potrivit unor surse din piata.

Deutsche Bank a primit finantare de la National Bank of Greece Londra si Bank of Cyprus

Cele doua banci au asigurat si finantarea constructiei proiectului de catre dezvoltatori.

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe