Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
19 mart. 2010

Disconturi de pana la 20% la tIMOn

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Doisprezece expozanti de la tagul imobiliar tIMOn ofera disconturi cuprinse intre 5% si 20%, fata de pretul de stand, timp de sapte zile, iar unul dintre apartamentele cu 2 camere, situat in Bran, a fost achizitionat cu 52.000 euro, fata de pretul de catalog de 68.000 euro.

Apartamentul din Bran, avand o suprafata de 92 metri patrati, este primul vandut in cadrul celei de-a 16-a editii a targului, in cadrul programului „Discount la discount”, initiat de tIMOn.

La organizarea ofertei promotionale participa 12 expozanti, care au acceptat sa vanda cate o locuinta la un pret special, mai mic decat cel oferit la stand, pe perioada desfasurarii targului.

„Aceste oferte vin ca un bonus acordat vizitatorilor tIMOn, nu ca o reducere de preturi, ci ca un premiu exclusiv cu durata de doar sapte zile”, explica organizatorii.

Astfel, in cadrul programului „Discount la discount” mai sunt disponibile spre vanzare 19 locuinte situate in Bucuresti, Buftea, Sinaia si Bran.

Cea mai ieftina locuinta este o garsoniera de 49,5 metri patrati, din Bran, cu terasa de 12 metri patrati, pentru care vanzatorul cere 37.600 euro.

In schimb, cea mai scumpa locuinta scoasa la vanzare in cadrul ofertei promotionale „Discount la discount” este un duplex intr-o vila din Stefanestii de Jos, cu spatiu verde, terase si doua locuri de parcare gratuite, al carei pret se ridica la 195.000 euro.

Excluzand oferta speciala a celor 12 expozanti, majoritatea dezvoltatorilor care participa la targ ofera reduceri cuprinse intre 2% si 25% celor care se hotarasc sa-si cumpere o locuinta pe perioada targului.

Totodata, potrivit organizatorilor, aproximativ 30% dintre ofertanti vand locuinte cu bucaria gata mobilata. De asemenea, unul dintre dezvoltatorii de la targ ofera o reducere de pana la 10.000 euro, pentru primele 15 case vandute, clientilor care platesc in avans pana la 90% din pretul casei.

Locuintele vizate de oferta fac parte dintr-un ansamblu rezidential situat in localitatea 1 Decembrie, de langa Bucuresti. Preturile caselor expuse spre vanzare la tIMOn variaza intre 390 euro si 2.000 euro pe metru patrat, cele mai scumpe fiind situate in Capitala in apropierea parcului Cismigiu si intr-un ansamblu nou construit, pe Bd. Natiunile Unite.

Pe de alta parte, una dintre firmele de consultanta prezente la targ ofera pe perioada acestuia, in mod gratuit, un serviciu de analiza comparativa, care poate ajuta cumparatorii sa aleaga cea mai buna oferta din piata, in functie de cerintele lor.

„Este primul serviciu de analiza comparativa completa a ofertei de apartamente noi si vechi, grupate pe zone, care va ghida cumparatorii nu spre o locuinta mai scumpa sau mai ieftina, ci spre aceea locuinta perfect adaptata nevoilor lor, pe care sa o aleaga in deplina cunostinta de cauza”, sustin reprezentantii firmei de consultanta.

Targul imobiliar tIMOn, aflat la cea de-a XVI-a editie, se desfasoara in perioada 18-21 martie, in Piata Constitutiei, si se intinde pe o suprafata de expunere de 5.000 metri patrati.

Targul reuneste 60 de dezvoltatori, trei agentii imobiliare, o companie de consultanta imobiliara, un broker de credite, o companie de arhitectura, o banca si cinci furnizori de servicii pentru piata imobiliara. Totodata, targul reuneste oferte de locuinte noi si vechi, din Bucuresti si orasele mari din tara, precum si locuinte de vacanta din Cipru, Spania, Turcia sau Bulgaria.

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe