Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
17 Noiembrie 2009

Gold Plaza Baia Mare – singurul mall aflat in constructie in nord-vestul tarii

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2009

In timp ce in tara numeroase proiecte sunt anulate sau amanate, Gold Plaza Baia Mare este unul dintre putinele centre comerciale care isi continua lucrarile de constructie.

Gold Plaza este unicul centru comercial si de divertisment din intreaga regiune de nord-vest a tarii, care beneficiaza de finantare si care a ajuns de curand la finalul lucrarilor de structura. 

Cu un proces rapid de derulare a lucrarilor, o puternica finantare a proiectului si o cerere sporita din partea retailerilor, dezvoltarea Gold Plaza Baia Mare se deruleaza astfel conform planului.

Noul mall va fi cel mai mare centru comercial din nord-vestul Romaniei si va asigura 30.000 de metri patrati de suprafata bruta inchiriabila, 150 de magazine, 6 sali de cinematograf, supermarket, magazine de produse electronice, locuri de joaca pentru copii, o mare varietate de cafenele si restaurante precum si facilitati de parcare.

Proiectul este dezvoltat de compania Futureal Group in parteneriat cu fondul de investitii Immoeast, iar finantarea este asigurata de banca MKB, acoperind toate etapele de dezvoltare, precum si perioada de exploatare a proiectului.

Suma totala la care se ridica investitia este de 97 de milioane de euro, pana in prezent cheltuindu-se aproximativ 50% din investitia planificata.

Gold Plaza beneficiaza de potentialul intregii regiuni Maramures, cu 500.000 de locuitori, dar zona de acoperire a mallului va cuprinde si regiuni adiacente, cum ar fi judetul Satu Mare sau nordul judetului Salaj, atingand astfel un total de 1,2 milioane de locuitori.

Centrul comercial ofera retailerilor oportunitatea unica de a se adresa unei populatii considerabile ca numar si puternice din punct de vedere economic, cu o cerere mare pentru retail si divertisment si cu putine optiuni din care sa aleaga.

Proiectul este pozitionat chiar in inima orasului Baia Mare, in zona rezidentiala principala, cu deschidere la trei bulevarde principale (fiecare bulevard avand o deschidere mai mare de 100 de metri).

Cu un concept excelent de retail, o amplasare si o vizibilitate superbe, bun acces pietonal si la transportul public, dar si cu o echipa de dezvoltare care beneficiaza de o experienta vasta, Gold Plaza a reusit sa atraga puternici chiriasi-ancora si alti retaileri de top.

Aproximativ 60% din spatiul de retail este pre-inchiriat pe o perioada de aproximativ un an de la data initierii proiectului.

Retailerii de top care s-au alaturat deja Gold Plaza sunt: Cinema City, New Yorker, Reserved, Douglas, Cropp Town, Sprider, Adidas, Orsay, Leonardo, Motivi, Altex si GameWorld.

Cinema City va fi primul cinematograf modern multiplex din regiunea de nord-vest a tarii. 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe