Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
5 mart. 2010

Project Expo: dezvoltatorii ofera reduceri de pana la 40%

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Aproape 4.500 de locuinte sunt oferite spre vanzare la targul Project Expo din Bucuresti, in cadrul a 60 de proiecte imobiliare, multi dintre dezvoltatori aplicand reduceri de preturi cuprinse intre 10-40% ca sa-i atraga pe potentialii cumparatori, potrivit organizatorilor, transmite NewsIn.

Astfel, un apartament de doua camere situat pe Bulevardul Basarabia, cu o suprafata de 95 metri patrati, costa 124.000 euro, dupa ce dezvoltatorul a aplicat o reducere de 40%.

In schimb, alti dezvoltatori imobiliari ofera reduceri, insa pentru o perioada limitata. Astfel, potentialii clienti pot beneficia, pana la 15 mai, de o reducere de 10% la cumpararea unei case dintr-un ansamblu rezidential localizat in comuna Vidra, din Ilfov.

Casele care fac obiectul ofertei au suprafete construite de 56-127 metri patrati, avand preturi cuprinse intre 49.000 si 70.000 euro. In cadrul aceluiasi ansamblu rezidential se poate cumpara doar lotul de teren construibil, la un pret de 50 euro pe metru patrat.

Pe langa reduceri, unii dezvoltatori ofera eventualilor cumparatori locuri de parcare sau pun la dispozitie bucatarii gata mobilate.

Cea mai ieftina locuinta prezentata in cadrul targului este o garsoniera semifinisata de 40 metri patrati, situata in Berceni, zona Metrou IMGB, fiind scoasa la vanzare pentru suma de 28.000 euro.

In schimb, cel mai scump penthouse costa 399.000 euro si este situat pe Bulevardul Unirii, intr-un imobil construit in anul 1994. Apartamentul are o suprafata de 240 metri patrati, se desfasoara pe doua nivele si cuprinde o terasa de 100 metri patrati. Pretul apartamentului a fost redus de la suma de 1,2 milioane euro.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe