Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară

Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Imobiliar, Cluj-Napoca

Ciprian Vaida
Optim Imobiliare

activitate recentă 18 Mar 2018 la 07:04
avatar
-/- rating
sfaturi
0 evaluări
primite
0 sfaturi
oferite

Descriere

Numele meu este Ciprian Vaida, iar 8IM Imobiliare a apărut pe piața de profil din Cluj-Napoca din dorința de a aduce un plus de profesionalism, dedicare și integritate.

Zilnic fac ce îmi place și îmi place la nebunie ceea ce fac. 🙂
După o lungă perioadă de căutare, la mai bine de 15 ani de la primul loc de munca în domeniul vânzărilor, acum, la vârsta de 30 de ani, pot spune că am găsit domeniul în care să îmi pot pune în evidență toate atuurile, în care să pot muncii cu plăcere, dedicare și implicare maximă.

Fire foarte curioasa și încăpățânată, în fiecare moment din viata mea profesionala am acceptat o sarcina indiferent de dificultate, doar după ce am încercat sa o înțeleg atât din perspectiva mea cat și a celorlalte parți implicate. Acesta consider ca a fost secretul dezvoltării pe care încă o trăiesc.

Activând în domeniul imobiliar de la începutul lui 2015, print-un număr semnificativ de tranzacții încheiate, de la cele mai simple până la cele mai complexe, am acumulat cunoștințele și experiența pe care le folosesc zilnic pentru a aduce un plus de valoare clienților, colaboratorilor și echipei mele.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro