Sărbătorește noua casă pe litoralul Greciei (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale
Publicat pe: 27 Iulie 2010, Ultima actualizare: 27 Iulie 2010

Uneori o investiție atât de importantă cum e un nou apartament te poate lăsa fără bani pentru alte cheltuieli pe care ți-ai dori să le faci. Te gândești poate chiar să-ți sacrifici vacanța pentru a economisi bani pentru mobilă sau pentru amenajările interioare la care visezi de când te-ai hotărât să te muți.

Cernica Residence vrea să-și scutească clienții de grijile legate de resursele pentru concediu și să le ofere o vacanță bine-meritată în Grecia odată ce s-au hotărât să cumpere un apartament.
Astfel, pentru fiecare antecontract încheiat ei vor primi cadou un voucher în valoare de 700 euro pentru un sejur complet în Grecia.

Beneficiarii voucher-ului pot alege destinația preferată de pe teritoriul grecesc, durata sejurului, itinerariul, locul de cazare și modalitățile de transport, toate acestea stabilindu-le împreună cu agenția de turism parteneră, Go Travel.

„Vrem să transmitem un mesaj optimist potențialilor clienți. Căutarea unei case nu trebuie să fie văzută ca o povară. Este un proces prin care o decizie importantă pentru familie este luată consultând oferta și bucurându-te de oportunitățile care ți se oferă. De aceea ne-am gândit să facem decizia de cumpărare mai ușoară pentru cei care își caută o locuință și să le oferim odată cu locuința și o vacanță care să simbolizeze sfârșitul căutării. Ai văzut, ți-a plăcut, ai semnat și pleci în vacanță ca să sărbătorești.” spune dezvoltatorul grec Nikolaos Chlepas.

„Am întâlnit printre cei care s-au interesat de ansamblul nostru oameni stresați, obosiți, plictisiți de atâtea oferte și de trucuri de vânzări. Toată lumea e încordată și speriată de criză, se gândește doar la investiția care trebuie făcută, face calcule peste calcule, se răzgândește, se ceartă între ei, amână decizia. Oamenii uită că scopul este de a găsi locul potrivit în care își vor petrece următorii ani din viață, în care vor avea parte de amintiri frumoase și de momente prețioase alături de familie și prieteni. Așa că ne-am gândit să le reamintim prin acest voucher cadou că viața poate fi frumoasă, că nu e capăt de lume această criză economică în care ne aflam și că mai trebuie să se relaxeze din când în când.” a declarat managerul de vânzări, Nicoleta Hârdău.

Așadar, Cernica Residence îi invită pe cei în căutare de locuință nouă să-și privească misiunea din alt punct de vedere, să se bucure de procesul de căutare, să savureze fiecare moment în care trebuie să-și imagineze viitorul în locuințele pe care le vizitează în itinerariul lor. Și dacă Cernica Residence va fi decizia lor finală, îi va așteapta o vacanță de vis în țara zeilor și a celor 3.000 de insule.

Cernica Residence este un ansamblu rezidenţial de apartamente în blocuri cu 3 etaje situat în estul Bucureştiului în apropierea Mănăstirii Cernica. În jurul complexului se află Pădurea şi Lacul Cernica, iar zona Pantelimon, unde se găseşte complexul comercial Cora Pantelimon, este la numai 5 minute distanţă. Ansamblul, al cărui termen de predare este primăvara anului 2011, va fi construit la standarde înalte de calitate şi va dispune de 3 terenuri de sport, o pistă de jogging, loc de joacă pentru copii, părculeţ de recreere şi multe alte facilități care vor încânta și cele mai pretențioase gusturi.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe