Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 sept. 2009

TiMOn: Se cauta doar proiectele finalizate sau foarte aproape de finalizare

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Peste 70% din cele 70 de firme expozante la Targul Imobiliar National (TiMOn) din Piata Constitutiei vor avea locuinte finalizate sau cu finalizare pana la sfarsitul anului, se arata intr-un comunicat remis miercuri de organizatorii targului, informeaza NewsIn.

Piata imobiliara a ajuns in situatia in care cumparatorii decid trendul. In aceasta toamna, doar proiectele finalizate sau foarte aproape de finalizare se vor vinde, pentru ca oamenii nu mai cumpara iluzii si cei mai multi dintre expozantii targului au inteles acest lucru. In premiera la TiMOn, peste 70% dintre expozanti vor avea locuinte finalizate sau cu finalizare pana la sfarsitul anului si vom prezenta sapte proiecte rezidentiale ai caror dezvoltatori au ales sa inceapa vanzarile de-abia acum, cand blocurile sunt complet sau foarte aproape de finalizare”, au declarat reprezentantii companiei Ad Media Consulta.

Preturile locuintelor din cadrul targului variaza intre 420 euro/mp si 599 €/mp, precum si circa 78.000 euro pentru o casa.

De asemenea, in timp ce pentru o locuinta in cartierul de lux Lotus Cismigiu clientii pot primi abonament VIP la Opera, la Teatrul National si la fitness, iar pentru case cumparate in Flamingo Garden sau Flamingo City se vor primi cadou yachturi, in ansamblurile Red House Prelungirea Ghencea si Topaz – Drumul Taberei, iar cele mai ieftine garsoniere vor costa aproximativ 33.000 euro (TVA inclus).

„Avem mai multi dezvoltatori care au inteles nevoia de deblocare a pietei si ale caror oferte sunt adaptate nevoilor pietei. Astfel, unul dintre marii dezvoltatori din Bucuresti, Domus Stil, promoveaza apartamente cu doua camere, la care ofera o masina cadou la 49.000 €, iar complexul rezidential Salaj Residence promoveaza preturi de 83.000 € inclusiv TVA pentru vile de 200 mp, acceptand ca avans garsoniera sau masina veche a clientului; de asemenea, Avangarde rezidential vine cu un pret de 599 €/mp„, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

La editia de toamna din acest a Targului Imobiliar National, organizat de compania Ad media Consulta, participa 70 de firme expozante si vor fi prezentate peste 120 de proiecte din Bucuresti si din tara.

Expozitia va dura patru zile, de joi pana duminica si va fi deschisa intre orele 10.00 si 19.00, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei. De asemenea, potrivit organizatorilor, le-a fost refuzata participarea tuturor expozantilor asupra carora existau suspiciuni sau care aveau probleme legate de posibile insolvente. 

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe