Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
7 ian. 2010

Udrea: Vreau sa construiesc 100.000 de locuinte ANL

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca intentioneaza sa construiasca prin ANL, in urmatorii trei ani, aproximativ 100.000 de locuinte pentru tineri.

„Unul dintre obiectivele principale ale mandatului meu de ministru este ca in urmatorii trei ani sa construiesc prin ANL locuinte pentru cei aproximativ 100.000 de tineri care s-au adresat in acest sens administratiilor publice locale”, a spus Udrea.

Potrivit ministrului Dezvoltarii Regionale, in prezent sunt inregistrate la administratiile publice locale aproximativ 100.000 de cereri de locuinte pentru tineri.

Udrea a aratat ca banii necesari constructiei apartamentelor vor proveni in parte din vanzarea locuintelor ANL deja construite.

Prin programul de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, ANL a construit pana la finele anului trecut aproximativ 25.000 de apartamente.

Elena Udrea a declarat, marti, ca a avut o discutie cu premierul Emil Boc legata de locuintele ANL si de un proiect prin care ar urma sa fie vandute aproximativ 9.000 de locuinte ANL construite deja, iar sumele incasate vor fi folosite pentru asigurarea finantarii programului de constructie de locuinte pentru inchiriere pentru tineri.

Ea a afirmat ca este alocata de la buget suma de 186,7 milioane lei pentru constructia de locuinte.

De asemenea, Udrea a spus ca s-a discutat in sedinta de guvern posibilitatea de a introduce vanzarea de locuinte ANL in programul „Prima Casa„.

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Părerile cititorilor
 • opris eugen

  stau in chirie de 4 ani, am doi copii si am depus acte la primarie pentru o locuinta ANL de 2 ani dar se pare ca nu sunt sanse prea mari sa primesc, daca nu ai relati pe la primarie nu ai nici o sansa asa ca rog si eu poate ne ajuta cineva cu o vorba buna sau cu orice ne poate ajuta!.Va multumesc!!

 • Niculcea gabriela

  Cum pot beneficia de o locuinta ANL,sunt maritata si am un copil si locuim cu parinti si frati mei.Va multumesc si astept un raspuns!

 • PIRVAN CECILIA

  Am ramas fara locuinta,cu 2 copii mici si someri.Am putea beneficia de o locuinta ANL?
  Suntem din Constanta.Unde putem sa ne interesam?
  Va multumesc si astept un raspuns!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe