Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 nov. 2009

Ultima sansa sa-ti iei „Prima Casa” in 2009!

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv” readuce in prim plan beneficiile programului guvernamental “Prima Casa” si ofera vizitatorilor cele mai bune solutii pentru achizitionarea unei locuinte,vineri, 27 noiembrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Editia “Exclusiv” a Targului imobiliar PROJECT EXPO prezinta vizitatorilor oferte imobiliare ce se pot achizitiona prin “Prima Casa”.

Astfel, Premium Imobiliare, una dintre companiile prezente la eveniment vine cu oferte intre 34.000 euro si 48 000 de euro, o garsoniera, iar pretul unui apartament de 2 camere variaza intre 45.000 euro si 67.000 euro euro.

In perioada 27 – 29 noiembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti vor fi prezentate si propuneri imobiliare ce pot fi achizitionate prin modalitatile clasice de plata.

In functie de suprafata si de pozitionare, un apartament de trei camere costa intre 63.000 euro si 99.500 euro, iar cei care cauta o locuinta de lux pot achizitiona penthouse-uri cu pretul de 78.000 euro.

In exclusivitate pentru Targul Imobiliar PROJECT EXPO, Premium Imobiliare a pregatit o oferta speciala care consta intr-un loc de parcare gratuit in cadrul Ansamblului Fortuna Residence pentru orice tip de locuinta achizitionat, apartamentele puse in vanzare fiind la cheie.

Pentru a lua contact cu ultimele oferte gandite de catre dezvoltatori, Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv” va asteapta la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 27 – 29 noiembrie 2009, in intervalul orar 10.00 –  18.00 vineri si sambata si intre orele 10.00 – 17.00 duminica.

Material publicitar

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe