Te rugăm să aştepţi puţin.
Acum iniţializăm analiza proprietăţii tale.

Opinie Pret - Imobiliare.roOpinie preţ

OpiniePreţ


Află rapid
cât valorează
proprietatea ta!

Află Preţul Proprietăţii Tale

Vinde sau cumpără la cel mai bun preţ!

Vrei să vinzi?

Află cel mai bun preţ al proprietăţii tale şi în cât timp poţi să o vinzi!

Vrei să cumperi?

Asigură-te că plăteşti cel mai bun preţ! Poate mai este loc de negociere.

 • Preţul

  cel mai bun
 • Perioada

  de vânzare
 • Chiria

  de piaţă
 • Marja

  de negociere
 • Evoluţia

  pieţei locale
 • Proprietăţi

  similare

Introduci datele proprietăţii şi afli rapid cel mai bun preţ de vânzare, cumpărare sau închiriere
pentru doar 5€ + TVA prin SMS

Află Preţul Proprietăţii Tale

Raportul Opinie Preţ


O analiză completă care îţi evaluează proprietatea şi te ajută să înţelegi rapid piaţa imobiliară, pentru ca tu să iei decizii informate atunci când vrei să vinzi, cumperi sau să închiriezi.

În analiză folosim un model statistic utilizat în evaluarea portofoliilor băncilor din România şi Olanda.

Ce conţine raportul?

Raportul este personalizat în funcţie de caracteristicile proprietăţii analizate (nr. camere, etaj, suprafaţă utilă etc.) dar şi cartierul în care se află aceasta.

Preţul

cel mai bun

Perioada

de vânzare

Chiria

de piaţă

Marja

de negociere

Evoluţia

pieţei locale

Proprietăţi

similare

Cum arată raportul?

Introdu adresa ta de email şi îţi trimitem un model de Raport Opinie Preţ.

Ce trebuie să faci?


Introduci datele

proprietăţii

Plăteşti simplu şi rapid

prin SMS

Primeşti raportul

pe mail

Întrebări frecvente


Momentan, se pot genera rapoarte Opinie Preţ doar pentru segmentul de apartamente din peste 100 de localităţi din România. Acestea sunt şi localităţile unde se află stocul majoritar de blocuri de apartamente din ţară. Cât de curând vom activa şi segmentele de case şi terenuri.
Pe baza caracteristicilor proprietăţii tale (nr. camere, suprafaţă etc.) identificăm în piaţă o serie de alte proprietăţi asemănătoare care sunt de vânzare sau vândute recent în aceeaşi zonă/cartier. Aceste proprietăţi sunt analizate în detaliu folosind regresia multiplă cu scopul de a evidenţia relaţia dintre preţ şi caracteristicile comparabilelor. Această relaţie este mai apoi folosită în estimarea preţului proprietăţii analizate.
Platforma din spatele Raportului Sugestie Preţ utilizează cea mai extinsă şi complexă bază de date cu proprietăţi imobiliare din România. Colectăm zilnic anunţuri de vânzare şi închiriere promovate pe cele mai populare platforme de profil din online (peste 14 site-uri din ţară) dar şi în presa scrisă (peste 12 ziare şi reviste locale şi naţionale). Mai mult, avem acces şi la informaţii despre preţurile de tranzacţionare a proprietăţilor.
Acest model a fost dezvoltat de Imobiliare.ro şi Analize Imobiliare în colaborare cu statisticieni şi evaluatori de top din ţară, dar şi cu sprijinul Momentum Technologies - din Olanda. Din anul 2015 acest model este utilizat în România la evaluarea portofoliilor de garanţii imobiliare de către bănci, companii de consultanţă şi evaluare şi recuperare creanţe. Din testele efectuate pe mii de proprietăţi s-a stabilit că acest model asigură acurateţea şi credibilitatea necesară pentru furnizarea unor valori corecte şi uniforme la nivel naţional.
Cea mai des întâlnită situaţie în care nu poate fi obţinut preţul unui apartament este lipsa datelor cu privire la anunţuri şi tranzacţii de vânzare într-o localitate, spre exemplu în oraşele mici sau în comune unde stocul majoritar de locuinţe sunt casele. De asemenea, nu estimăm preţul dacă sunt variaţii mari între preţurile şi caracteristicile proprietăţilor comparabile din zona/cartierul analizat.

Contact


Pentru mai multe detalii,
vă stăm la dispoziţie

Program

Luni-Vineri: 8-20

Telefon

+40.356.081.001

Mobil

+40.748.882.803

OpiniePreţ


Află rapid
cât valorează
proprietatea ta!

Află Preţul Proprietăţii Tale

Vinde sau cumpără la cel mai bun preţ!