Coldwell Banker Alpin - agenţie imobiliară din Brasov PRO

Despre noi

Coldwell Banker Alpin Brasov, este una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară, ce face parte din grupul Coldwell Banker, care a fost fondat în anul 1906, în Statele Unite ale Amercii, fiind compania cu cea mai lungă tradiție și experientă, pe piața imobiliară din America. Brandul s-a extins, în timp, iar astăzi poate fi regăsit în America de Nord, America Latina, Europa, Asia și Australia. Prin rețeaua sa, Coldwell Banker are, în momentul de față, peste 150.000 de brokeri.

Începând din 2007, clienții din România pot beneficiamai mult... de aceleași servicii premium, de brokeraj și consultanță imobiliară, pe care Coldwell Banker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieței: rezidențial, birouri, industrial, retail, terenuri și investiții.
Compania este dedicată creării unor experiențe imobiliare excepționale, pentru clienți, prin oferirea unui serviciu cu adevărat remarcabil: consultanța imobiliară, la cel mai înalt nivel.

În Brașov, Coldwell Banker Alpin activează din anul 2008, având ca misiune materializarea viselor clienților noștri: vânzarea / cumpărarea / închirierea unei proprietăți.
Construirea unui mediu de afaceri, care are la baza profesionalismul și etica.

Promovarea dezvoltării profesionale și personale.