• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3 camere
 • Suprafeţe
  41,40 mp - 88,10 mp
 • Preţuri
  49.200 € - 111.000 €
+26
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 07 Iunie 2021

Dorinţa noastră este de a vă oferi o alternativă corectă în alegerea viitoarei locuinţe care să vă ofere tot confortul atât de necesar căminului dumneavoastră.... vezi mai mult

Dorinţa noastră este de a vă oferi o alternativă corectă în alegerea viitoarei locuinţe care să vă ofere tot confortul atât de necesar căminului dumneavoastră.

Despre Uno Braşov

După o lungă analiză a proiectelor imobiliare din Braşov, am ales să construim pentru voi un ansamblu rezidenţial unic, aerisit, departe de forfota şi zgomotul oraşului, într-o oază de linişte , dar cu legături directe şi foarte confortabile către toate zonele de interes maxim din Braşov.

Localizare

Locul unde construim, aflat în partea de Nord a Braşovului, pe strada Plugarilor, pentru mulţi încă o zonă necunoscută, am considerat că se potriveşte perfect planurilor noastre. Am calculat traseele asfel încât distanţele parcurse către toate zonele din oraş să fie egale. Astfel dacă vrem să ajungem în Piaţa Sfatului, la patinoarul din Tractorul, la Coresi Shoping Center sau la noul Mall Afi, până la viitorul Aeroport sau zona comercială de pe Calea Bucureşti nu veţi face mai mult de 10 minute.

Un stil de viaţă modern şi sigur

Am ales să construim clădiri cu regim mic de înălţime, Parter, Etaj şi Mansardă, aşezate la o distanţă suficientă una faţă de cealaltă pentru a lăsa soarele să intre pe ferestrele fiecărei locuinţe. Spaţiul dintre vile, pentru că nu le putem numi blocuri, l-am împărţit între zone de joacă, amenajate, spaţii verzi şi locuri de parcare supraterane.

Cum construim şi din ce:

Folosim materiale clasice dar şi inovative, pereţii atât interior cât şi exterior sunt din cărămidă termobloc, fundaţii, planşee şi stâlpi din beton armat. Pentru o eficienţă energetică ridicată adăugăm un strat de vată minerală ignifugată de 10 cm peste pereţii ai căror grosime este de 30 cm. La interior pereţii dintre apartamente au o grosime de 25 cm pentru a asigura o izolare fonică corectă.

La Mansardă folosim izolaţii duble şi montam un acoperiş durabil , special, din ţiglă metalică. Ferestre din PVC, culoare antracit, cu geam termoizolant, centrale termice în condensaţie individuale pentru fiecare apartament, finisaje şi plăcări ceramice în stil Italian de cea mai bună calitate.

Compartimentare

Compartimentarea este gândită astfel încât să creeze spaţii utile pentru fiecare stil de viaţă. Am ales să proiectăm toate bucătăriile închise şi le-am oferit suprafeţe cât mai generoase de minim 10 mp, asftfel că o să existe opţiunea doar de a le deschide şi nu invers. Dormitoarele le-am calculat să fie cât mai generoase ca să poată fi mobilate şi utilate cu tot ceea ce este necesar iar pentru fiecare Living am decis să-I oferim un perete vitrat din plafon până în pardoseală cu acces în balcon.

Galerie ansamblu

+ 24 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieAugust 2019
 • Start vânzareFebruarie 2020
 • FinalizareMai 2021
 • FinalizareIulie 2021

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 41,40 mp 49.200 - 56.200
2 56,30 mp - 56,80 mp 66.200 - 77.900
3 71,50 mp - 88,10 mp 78.800 - 111.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

HBI Sviluppo Immobiliare

HBI Sviluppo Immobiliare este o companie de dezvoltare imobiliară cu sediul în Bucureşti, România. Înfiinţată în 2018, compania noastră este specializată în construirea şi dezvoltarea de proprietăţi rezidenţiale. HBI Sviluppo Immobiliare are la bază experienţa occidentală, fiind deţinută în totalitate de 2 firme din Italia cu obiect de activitate contrucţii şi administrarea imobilelor rezidenţiale şi industriale.

Misiunea noastră este aceea de a crea pentru clienţii noştri o comunitate în care se pot bucura de un trai liniştit, confortabil şi sigur. Suntem de părere că, ascultând şi respectând nevoile celor care se află în căutarea unei locuinţe noi, vom reuşi să transformăm în cămine fericite toate apartamentele construite cu profesionalism şi responsabilitate sub emblema HBI Sviluppo Immobiliare.

Lifestyle design înseamnă pentru noi modul în care alegi să-ţi trăieşti viaţa. Tot ce faci şi tot ceea ce te înconjoară îţi defineşte stilul de viaţă. Astfel, design-ul său, într-un sens mai larg, frumosul îmbinat cu utilul se pot manifesta în orice moment al vieţii.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Nicolae BLAJ