• An predare
  Noiembrie 2018
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  51 mp - 110 mp
 • Preţuri
  63.201 € - 162.689 €
+23
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Februarie 2019

Gardenia Residence este primul ansamblu rezidenţial din Cluj-Napoca care îmbină armonios locuinţele de tip vilă şi cele colective cu un număr redus de apartamente, într-un concept unic şi modern pe piaţa imobiliară, cu acces restricţionat şi cu spaţii verzi generoase, completat de un parc privat cu o suprafaţă de 3600 mp.... vezi mai mult

Gardenia Residence este primul ansamblu rezidenţial din Cluj-Napoca care îmbină armonios locuinţele de tip vilă şi cele colective cu un număr redus de apartamente, într-un concept unic şi modern pe piaţa imobiliară, cu acces restricţionat şi cu spaţii verzi generoase, completat de un parc privat cu o suprafaţă de 3600 mp.

Ansamblul Gardenia Residence îşi propune să schimbe percepţia clienţilor în ceea ce priveşte calitatea construcţiilor şi a stilului de viaţă cu care ne-am obişnuit pe piaţa imobiliară din România.
Gardenia Residence este un ansamblu rezidenţial unic în Cluj-Napoca, construit pe un teren de 21.000 mp în zona cea mai verde zonă a oraşului, la numai câteva minute de centru.

Ansamblul cuprinde:
- 66 de apartamente
- 28 case (tip alipite şi individuale) cu gradină
- drum de interior cu barieră de acces
- spaţii comerciale
- parc privat cu o suprafaţă de 3600 mp.

Ansamblul Gardenia Residence îşi propune să îţi schimbe percepţia în ceea ce priveşte calitatea construcţiilor şi a stilului de viaţă cu care te-ai obişnuit pe piaţa imobiliară din România. Atmosfera civilizată, siguranţa, confortul şi serviciile oferite în cadrul ansamblului reprezintă premisele pentru a forma o adevarată comunitate.
Gardenia Residence este primul ansamblu rezidenţial din Cluj-Napoca care îmbină armonios locuinţele de tip vilă şi cele colective cu un număr redus de apartamente, într-un concept unic şi modern pe piaţa imobiliară, cu acces restricţionat şi cu spaţii verzi generoase, completat de un parc privat .
Construit cu materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi izolaţia faţadei cu vată bazaltică, termopane cu 3 sticle, finisaje de înaltă calitate pentru zona de lobby acest ansamblu îmbină în mod armonios calitatea şi comfortul. Construcţiile de tip S+P+2E+ER vor fi dotate cu lift, iar pentru ca tu si familia ta să te bucuri din plin de locul pe care îl numeşti acasă, parcul va fi amenajat pentru a fi o oază de linişte şi bucurie oferită zilnic riveranilor.
Ansamblul prin poziţionarea sa (Sud-Vest) oferă o panoramă memorabilă asupra oraşului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale şi locuri de parcare.

Te aşteptăm în Ansamblul Gardenia Residence, în Cluj-Napoca!

Galerie ansamblu

+ 21 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMartie 2017
 • Start vânzareAugust 2017
 • FinalizareNoiembrie 2018

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 51 mp - 63 mp 63.201 - 97.310
3 67 mp - 97 mp 83.168 - 142.077
4 110 mp 162.689

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Gross & Gross Construct Dezvoltator

dezvoltator-imobiliar.ro/ansamblu-rezidential-borhanci

Compania Gross & Gross Construct a fost înfiinţată în anul 2002 de către un grup de dezvoltatori imobiliari din Israel, având o expertiză strategică de peste 30 de ani în acest domeniu. De-a lungul timpului firma Gross & Gross a cunoscut o dezvoltare semnificativă datorată în primul rând unei pieţe în continuă expansiune, a diversităţii proiectelor imobiliare din România dar şi implementând în mod eficient un management financiar strategic. Astfel a fost posibil pentru companie să ofere soluţii imobiliare complete pentru cumpărători, proprietari, investitori şi dezvoltatori atât în Cluj-Napoca cât şi în restul Transilvaniei. Firma este propulsată de o echipă integrată de profesionişti cu experienţă vastă sub toate aspectele legate de investiţiile şi tranzacţiile Imobiliare. Arhitecţii israelieni împreună cu specialiştii locali şi-au unit expertiza pentru a crea concepte sustenabile şi inovatoare pentru proiectele care s-au dezvoltat până acum.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Octavian

Alina