• An predare
  Decembrie 2021
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  46,20 mp - 239,70 mp
 • Preţuri
  63.900 € - 184.000 €
+19
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 28 Ianuarie 2021

Mobipark City Towers este un ansamblu rezidenţial nou în Constanţa, amplasat între strada Napoli şi reprezentanţa Renault de pe bulevardul Tomis, la doar două minute de mers pe jos până la complexul comercial Tom. Dezvoltatorii acestui proiect si-au dorit să dea o nouă valoare spaţiului verde, ca parte integrantă a vieţii de zi cu zi a riveranilor.... vezi mai mult

Mobipark City Towers este un ansamblu rezidenţial nou în Constanţa, amplasat între strada Napoli şi reprezentanţa Renault de pe bulevardul Tomis, la doar două minute de mers pe jos până la complexul comercial Tom. Dezvoltatorii acestui proiect si-au dorit să dea o nouă valoare spaţiului verde, ca parte integrantă a vieţii de zi cu zi a riveranilor.

Dor de verde ca parte din viaţă

Conceptul Mobipark a venit ca rezolvare a unei probleme recurente în vieţile locuitorilor din spaţiul urban - desprinderea ireversibilă de natură. Această desprindere de cadrul natural aduce cu sine nenumărate probleme de sănătate, creşterea poluării, accentuarea stresului şi anxietăţii, lipsa locurilor de joacă pentru copii şi a parcurilor pentru desfăşurarea activităţilor fizice zilnice.

Ideea ambiţioasă de la care s-a pornit este aceea de a construi un complex nou, inovator şi corect sistematizat, în jurul unui parc verde.

Dacă istoria ne-a dovedit că omul poate distruge mediul înconjurător, noi ne dorim să dovedim că oamenii pot contribui şi la reconstruirea habitatului natural, în perfectă comuniune cu natura, nerenunţând la confortul oferit de inovaţiile în domeniul construcţiilor şi amenajărilor interioare.

Acest spaţiu nou, ne dorim sa devină un refugiu al familiei moderne, aproape de natură rămânând în acelaşi timp ancoraţi la reţeaua urbană atât de necesară vieţii.

Centrele comerciale Carrefour, Dedeman, Decathlon şi Selgros se află la doar 5 minute de mers pe jos. În imediata apropiere se află de asemenea mall-ul VIVO şi maternitatea Euromaterna, şcoli şi grădiniţe.

În partea de nord se află spitalul Ovidius Clinical Hospital astfel încât locatarii ansamblului nu vor duce lipsă de nimic esenţial pentru desfăşurarea armonioasă a vieţii.

Intrarea în staţiunea Mamaia şi Satul de vacanţă aflându-se la doar 5 minute de mers cu maşina, recomandă noile apartamente ca investiţie pentru persoanele din alte localităţi, care îşi doresc o casă de vacanţă la mare, cu posibilitate de închiriere pe tot parcursul anului.

Prezentare ansamblu rezidenţial

Proiectul este compus din 6 blocuri de 10 etaje, construite în 3 etape, cu un număr de 220 de apartamente de 1,2,3,4 camere şi apartamente de tip penthouse, cu locuri de parcareincluse.

Suprafaţa utilizată este de 15000 metri pătraţi ceea ce permite ca toate clădirile să beneficieze de acces către parcul din interior, locuri de parcare supraterane cu o arhitectură armonioasă, cu proporţii corecte şi distanţe mari între clădiri, acces direct din bulevardul Tomis, bulevard cu patru benzi, două pe sens şi acces facil către staţiunea Mamaia, complexul comercial Tom Carrefour, Spitalul Clinic OCH şi şoseaua de centură Aurel Vlaicu.

Este un ansamblu independent, dar conectat la utilităţile oraşului care se integrează perfect în stilul arhitectural al zonei.

Principiile folosite în proiectarea casei tale:

Spaţiu verde ca parte a vieţii cotidiene

La Mobipark înţelegem necesitatea spaţiului verde ca parte esenţială a vieţii oamenilor şi din acest motiv am ales să creăm 2800 mp de spaţiu verde în centrul complexului, la care am adaugat 1000 mp cu dale înierbate. Complexul rezidenţial este mărginit de lizieră de pădure şi de gard viu pentru o mai bună ozonizare a aerului.

Eficienţă energetică

Printr-o proiectare minuţioasă am reuşit să reducem consumurile la minimum prin limitarea punţilor termice şi folosirea strategiilor pasive, realizând astfel o locuinţă cu facturi lunare de întreţinere mici. Pe termen lung, eficienţa energetică determină economii substanţiale de energie şi costuri de întreţinere a clădirilor cât şi a locuinţelor individuale.

Siguranţă

În ceea ce priveşte construcţia fiecare bloc foloseşte o structura de beton armat cu plansee tip dala, stalpi de beton armat.

Confort

Am ţinut cont de parametrii de confort interior, de la temperatură şi umiditate până la nivelul de oxigen, CO2 şi iluminat natural.

Inteligenţă şi automatizare

Sistemul inteligent de automatizare îţi permite să controlezi şi să monitorizezi casa de la distanţă, fie că eşti plecat în concediu şi la întoarcere vrei să ai confortul optim, fie că vrei să ştii în fiecare secundă consumul case, acest sistem te va ajuta să fii mereu informat.

Galerie ansamblu

+ 17 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 46,20 mp 63.900
2 65,70 mp - 71,50 mp 90.000 - 92.000
3 97,30 mp - 124,80 mp 126.900 - 157.500
4 167,50 mp - 239,70 mp 184.000

Discount şi beneficii

* PREŢURILE SUNT PENTRU STADIUL FINISAT "LA CHEIE"
* NU INCLUD TVA
* NU INCLUD PREŢURILE LOCURILOR DE PARCARE
* DUPLEXURI cu suprafaţă utilă totală începând de la 167,5mp, iar preţuri începând de la 184000 Euro.
* Apartamentele cu o cameră sunt de tip STUDIO şi sunt compuse din: bucătărie open space + living, 1 dormitor, 1 baie.

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Constanţa, zona Tomis Plus

92.000 €+TVA

Constanţa, Zona Tomis Plus

MOBIPARK CITY TOWERS - apartament 2 camere cu finisaje moderne, doua bai

 • 2 camere
 • 65.5 mp
 • Etaj 2/9
Apartament de vânzare 3 camere, în Constanţa, zona Tomis Plus

129.900 €+TVA

Constanţa, Zona Tomis Plus

MOBIPARK CITY TOWERS - apartament cu 3 camere si doua balcoane, la cheie

 • 3 camere
 • 96 mp
 • Etaj 2/9
Apartament de vânzare 2 camere, în Constanţa, zona Tomis Plus

63.900 €+TVA

Constanţa, Zona Tomis Plus

MOBIPARK CITY TOWERS - Studio la cheie, finisaje moderne

 • 2 camere
 • 46 mp
 • Etaj 1/9

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

CASA POTRIVITA

Istoric

Constanta, Zona Tomis Plus

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Constanta, Zona Tomis Plus

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

MobiPark

Office