• An predare
  Octombrie 2019
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  52,14 mp - 70,21 mp
 • Preţuri
  65.175 € - 84.250 €
+38
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 01 August 2019

IMOBILUL CEHOV este un complex de apartamente, ce conferă locatarilor intimitate şi liniste, într-una din cele mai apreciate zone ale oraşului.
Imobilul va fi finalizat în 2019 şi are un regim de înălţime Parter + 2 Etaje + Mansardă. 33 apartamente, cu 2 şi 3 camere, cu o compartimentare practică şi terase spaţioase, întregesc confortul viitoarei tale locuinţe.... vezi mai mult

IMOBILUL CEHOV este un complex de apartamente, ce conferă locatarilor intimitate şi liniste, într-una din cele mai apreciate zone ale oraşului.
Imobilul va fi finalizat în 2019 şi are un regim de înălţime Parter + 2 Etaje + Mansardă. 33 apartamente, cu 2 şi 3 camere, cu o compartimentare practică şi terase spaţioase, întregesc confortul viitoarei tale locuinţe.

Prezentare

Achiziţia unui apartament în imobilul CEHOV este cea mai echilibrată decizie între a cumpăra un apartament într-un bloc vechi în oraş sau vecinătatea lui şi o casă unifamilială. Printre avantajele unui apartament în imobilul CEHOV se pot enumera:

- Viaţă într-o zonă liniştită;
- Spaţiu depozitare biciclete, închis;
- Accesul la transportul în comun;
- Sistem de supraveghere video pentru exteriorul clădirii;
- Preţul performant care creează o balanţă între calitatea lucrărilor şi costul lor;
- Posibilitatea de a plăti un avans mic şi de a beneficia de suportul nostru în accesul de credite imobiliare sau prima casă la cele mai sigure bănci de pe piaţă;
- Loc de parcare asigurat fiecărui apartament, fără a fi nevoie de a parca departe de imobil;
- Apropierea de multe din punctele de interes din Timişoara: magazine comerciale Lidl, Carrefour, Profi, etc; restaurante; grădiniţă, şcoală primară şi liceu; benzinării; bănci; poştă română; sala sport şi terenuri fotbal, tenis; sau alte puncte de interes.

Detalii legate de structură

Imobilul e ridicat pe o fundaţie continuă din beton având o structură realizată din cadre. Pardoseală şi elevaţia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolaţiile sunt aplicate între beton şi cărămidă. Pereţii exteriori şi interiori sunt realizaţi din cărămidă Wienerberger grosime 30, 25 şi 11,5 cm. Învelitoarea este realizată din material lemnos şi este acoperită cu ţiglă de beton. Jgheaburile şi burlanele sunt din tablă colorată.

Detalii legate de finisaje interioare

Peste pereţii interiori de cărămidă Porotherm Wienerberger grosime 25 sau 30 cm este aplicată tencuiala mecanizată pe bază de ciment şi glet. În final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile în culoarea alb. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite. La ultimul etaj tavanele sunt din structură de gips-carton, cu plăci de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeală în băi şi izolate cu vată minerală de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalaţia electrică, termică şi sanitară este cuprinsă în şapă şi în pereţi. Şapă se toarnă mecanizat şi este elicopterizată, fiind perfect netedă şi egală în toate încăperile. Se asigură şi montajul parchetului, a uşilor interioare, a gresiei şi a faianţei. Casa scării este finisată şi conţine şi balustradă.

Detalii legate de instalaţiile electrice

Instalaţia electrică este realizată din conductor de cupru învelit în tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug şi cuprinde şi tabloul de siguranţe, prizele, întrerupătoarele, prizele TV şi Internet, conform proiectului de instalaţii electrice.

Detalii legate de instalaţiile sanitare şi termice

Instalaţia sanitară conţine toate ţevile şi conductele necesare, distribuitoarele, centrală termică, caloriferele cât şi obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor încastrat + capac, vană + baterie, lavoar + baterie. Instalaţia termică este formată din conducte decupru izolat.

Apartamentele de la mansardă au încălzire în pardoseală.

Tâmplăria

Tâmplăria ferestrelor şi uşilor exterioare este realizată din profile PVC de 7 camere cu geam tripan (3 sticle). Sticla tripan Climaguard Solar 4, F4 şi LOW E asigură un foarte bun coeficient termic cât şi o foarte bună izolaţie fonică.  Sunt incluse pervazele interioare şi exterioare.

Detalii legate de finisajele exterioare

Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o bună termoizolaţie. Spaleţii ferestrelor sunt de asemenea izolaţi, iar terasele sunt învelite în polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuială decorativă colorată de granulaţie 1,5 sau 2 mm.

Balcoanele conţin şi balustrade.

Utilităţi

Imobilul beneficiază de toate utilităţile: drum acces, canalizare, curent, gaz şi apă de la reţea.

Curte

Curtea este amenajată cu pavele, gazon şi lumini exterioare. Există un loc de parcare pentru fiecare apartament. Curtea este supravegheată cu sistem de supraveghere video.

Altele

Curăţenia finală este realizată atât în interiorul casei cât şi în exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pământ pentru curte, servicii de amenajare a grădinilor sau a irigaţiilor sau servicii de mutat.

Posibilitate spaţiu de depozitare în pod cu acces direct din apartamente la cele de la mansardă.

Galerie ansamblu

+ 36 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIunie 2018
 • FinalizareOctombrie 2019

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 52,14 mp - 66,48 mp 65.175 - 79.800
3 64,86 mp - 70,21 mp 77.850 - 84.250

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Timisoara, zona Girocului

65.175

Timisoara, Zona Girocului

TIMISOARA - Apartament de 2 camare in Imobilul Cehov VREAUCASANOUA

 • 2 camere
 • 52.14 mp
 • Etaj 1/3
Apartament de vânzare 3 camere, în Timisoara, zona Girocului

77.850

Timisoara, Zona Girocului

TIMISOARA - Apartamente de 3 camere in imobil Cehov VREAUCASANOUA

 • 3 camere
 • 64.86 mp
 • Etaj 1/3

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

VREAUCASANOUA activează pe piaţă din 2007. Activitatea noastră este concentrată pe:

-Construcţii rezidenţiale şi dezvoltare imobiliară
-Închirieri popi metalici, schelă metalică şi sisteme de cofraj
-Turnări de sapă mecanizată şi elicopterizata
-Promovare şi intermedieri imobiliare

Proiectele noastre

VREAUCASANOUA construieşte case şi blocuri de apartamente la cheie. Stadiul final de predare a fiecărui imobil este discutat şi agreat cu fiecare CLIENT în parte. Obiectivul nostru este să predăm o unitate locativă la cheie, cu gard imprejmuitor astfel încât locatarul să se mute imediat. Asigurăm urmărirea contractelor cu toţi furnizorii de utilităţi naţionali şi, la cerere, putem asigura şi transportul de mobilă în unitatea locativă predată.

Proiectele oferite pot fi alese din o gama existentă, prezentată în secţiunea de Proiecte pe site-ul nostru sau pot fi construite de la zero, împreună cu arhitecţii şi inginerii structurişti cu care colaborăm. Asigurăm totodată estimări de preţ exacte ale proiectelor arhitecturale construite. Furnizorii noştri de materiale de construcţii sunt atât la nivel naţional cât şi local printre cei mai competitivi şi profesionişti din România.

Consiliem CLIENŢII noştri în alegerea celor mai bune materiale de finisaje, a obiectelor sanitare, gresiei, faianţei, parchetului, uşilor interioare, s.a.m.d.

Istoric

Dumbravita, Zona

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare