Indisponibil
 • An predare
  IANUARIE 2018
 • Camere
  2 şi 3 camere
 • Suprafeţe
  42 - 72 mp
 • Preţuri
  52.000 - 90.000 EURO
+18
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 11 Octombrie 2018

Firenze Residence, un nou proiect rezidenţial extraordinar situat într-una dintre cele mai liniştite şi sigure zone rezidenţiale!... vezi mai mult

Firenze Residence, un nou proiect rezidenţial extraordinar situat într-una dintre cele mai liniştite şi sigure zone rezidenţiale!

Ansamblul rezidenţial Firenze vă oferă 32 apartamente cu două şi trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată şi liniştită a municipiului Timişoara, în imediata vecinătate a centrelor comerciale.

Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât şi în ceea ce priveşte finisajele interioare şi exterioare, instalaţiile electrice şi sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiţii rezidenţiale durabile care îi va oferi condiţii de confort optime într-un spaţiu compartimentat şi amenajat după un concept arhitectural modern.

CONCEPT ŞI ARHITECTURĂ
Cu un design şi o arhitectură modernă, imobilul se încadrează perfect  în zona rezidenţială de lux. Imobilul  oferă confort şi intimitate datorită locaţiei, conceptului, a spaţiilor generoase, ferestrelor  largi şi luminoase, ergonomicităţi fiecărui detaliu,  a finisajelor  moderne de cea mai bună calitate  şi a materialelor  de top  folosite.

Proiectul  desfăşurat pe 3 nivele şi având un număr  maxim de 3 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafeţe mai mult decât generoase, cele 32  apartamente cu 2 şi 3 camere având suprafeţe cuprinse între 42 mp şi 72 mp şi 1 loc de parcare inclus în preţul fiecărui apartament. Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica şi personaliza  spaţiile  în funcţie de necesităţile fiecărei familii.

APARTAMENTE
Ansamblul rezidenţial Firenze vă oferă 32 apartamente de 2 şi 3 camere, fiecare apartament având inclus în preţ 1 loc de parcare şi o cotă a TVA-ului de 5%.
Toate apartamente se predau finisate „la cheie”.

Avantajele proprietarilor :

 • Compartimentare inteligentă
 • Zonă liniştită, cu acces la toate facilităţile ( magazinul Selgros, Decathlon, mijloc de transport, Facultatea de Stiinţe agricole);
 • Centrală termică proprie şi contorizare individuală;
 • Configurarea interiorului apartamentelor în aşa fel încât există spaţii de depozitare generoase inclusiv pentru maşinile de spălat vase şi rufe;
 • Posibilitatea de închidere a bucătăriei;
 • Materiale de construcţii de calitate superioară care minimizează costurile ulterioare cu mentenanţa;
 • Ziduri despărţitoare groase care contribuie la rândul lor la creşterea gradului de intimitate în fiecare apartament;
 • Acces facil în imobil;
 • Platforme si alei pavate pentru accesul auto si pietonal

Experienţa, tradiţia, tehnologia, creativitatea şi stilul unei companii puternice în domeniul dezvoltării imobiliare este pusa în practică pentru a oferii o oferta de apartamente unice în vestul ţării.
Datorită numeroaselor cereri înregistrate odată cu vânzarea Complexul residential Torino si a complexelor Milano1 şi Milano2 compania Prono a început un nou proiect rezidenţial ce urmează a fi construit în zona de Nord a oraşului.

ISTORIC

Prono este o companie cu tradiţie pe plan intenţional, cu peste un secol de experienţă în domeniul construcţiilor, îşi începe activitatea la sfârşitul anilor 1800, cu lucrări mici de amenajări interioare şi exterioare. După 1930 începe să fie activă pe piaţa lucrărilor mari de construcţii civile din Italia, iar după jumătatea secolului trecut s-a extins cu lucrări de anvergură în ţări ca Franţa, Africa sau Canada. Prono s-a dezvoltat în domeniile majore ale construcţiilor, având în portofoliu clădiri industriale, şcoli, spitale, parcări, drumuri, poduri, sisteme hidraulice şi, nu în ultimul rând, ansambluri rezidenţiale. Experienţa şi expertiza Prono pe segmentul rezidenţial se manifestă la potenţial maxim atât în Complexul residential Torino din Dumbrăviţa, în cadrul Ansamblul Rezidential Milano din zona Braytim a municipiului Timişoara cât şi în noile ansambluri rezidenţiale din zona de nord a municipiului Timişoara. 

Peisajul ofertelor rezidenţiale din Timişoara şi localităţile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendinţele din arhitectură, dar şi la nevoile locative şi la bugetele cumpărătorilor. Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timişorean este Ansamblul rezidenţial Firenze, amplasat în zona de nord a municipiului, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitaţia oraşului, dar să nu se priveze de facilităţile pe care aceasta le oferă.

Galerie ansamblu

+ 16 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Sodolescu Constructii si Imobiliare

Sodolescu Imobiliare şi Construcţii este una dintre agenţiile imobiliare de top din Timişoara, cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul vânzării şi închirierii de proprietăţi, oferind clienţilor noştri profesionalism şi servicii de neegalat. Scopul nostru este de a vă ajuta la fiecare pas pentru a face ca tranzacţia Dumneavoastră imobiliară să decurgă fără nici o problemă.

Şodolescu Imobiliare şi Construcţii vă va fi alături pe perioada tuturor negocierilor, iar când veţi găsi proprietatea ideală, vă vom ajuta la întocmirea actelor notariale, de la contractul de vânzare-cumpărare sau închiriere, până la intabularea noului proprietar în cartea funciară. Acest proces vă asigură că noi vă oferim toate garanţiile legale ce ţin de cumpărarea sau închirierea proprietăţii.

Istoric

Timisoara, Zona Girocului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat