Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 05 August 2021

RPC GROUP ca dezvoltator imobiliar cu capital autohton, care a livrat în ultimii 13 ani peste 1600 de case şi apartamente în Timişoara şi Bucureşti, vine în piaţă cu o propunere de ansamblu rezidenţial în cea mai efervescenta comună din judeţul Timiş, MOSNIŢA NOUĂ, chiar la graniţa cu Timişoara, unde realizează un proiect care se va ridica la cele mai exigente aşteptări ale beneficiarilor... vezi mai mult

RPC GROUP ca dezvoltator imobiliar cu capital autohton, care a livrat în ultimii 13 ani peste 1600 de case şi apartamente în Timişoara şi Bucureşti, vine în piaţă cu o propunere de ansamblu rezidenţial în cea mai efervescenta comună din judeţul Timiş, MOSNIŢA NOUĂ, chiar la graniţa cu Timişoara, unde realizează un proiect care se va ridica la cele mai exigente aşteptări ale beneficiarilor.

Prezentare

Când a fost gândit proiectul de apartamente, una dintre priorităţi a fost reducerea la minimum a timpului pierdut în trafic de viitorii beneficiari. De aceea am ales să construim CITY GATE, chiar lângă supermarketurile importante, aproape de staţia de autobuz, cu acces facil la drumul cu patru benzi care este în curs de finalizare.

Apartamentele sunt bine structurate, bine compartimentate, gândite special pentru a face viaţa beneficiarilor mai bună. Sunt câte 15 apartamente pe scară, în clădiri P+3, pe fiecare parcelă (unitate), având apartamente cu 2 şi 3 camere, cu diferite dimensiuni, în aşa fel încât să satisfacă fie pretenţiile unor tineri proaspăt căsătoriţi, fie ale unor familii care au unul sau doi copii. Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare neacoperit inclus în preţ, cu posibilitatea, la cerere, de a achiziţiona încă unul, fie acoperit, fie descoperit.

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, astfel încât raportul dintre metrul pătrat şi cost să fie cel mai competitiv din piaţă. Materialele de finisare sunt extrem de bine alese şi reuşesc să împlinească aşteptările celor mai pretenţioşi clienţi.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care CITY GATE le are, este accesul extrem de facil atât spre centura Timişoarei, cât şi spre Calea Buziaşului.

O facilitate importantă pentru beneficiarii locuinţelor CITY GATE este oferită de parteneriatul dintre RPC GROUP şi consultanţi specializaţi în acordarea creditelor. Prin acesta niciun client nu mai trebuie să caute oferte şi să piardă ore întregi la agenţiile băncilor pentru a căuta soluţii de finanţare. Partenerii noştri prezintă direct oferta tuturor băncilor şi apoi se ocupă de toată documentaţia necesară pentru obţinerea fondurilor.

Finisaje şi dotări

Pentru cei care doresc să aibă o bază importantă de comparaţie şi o idee clară despre cum pregătim aceste locuinţe, prezentăm mai jos toate detaliile referitoare la materiale, dotări şi finisaje.

Finisaje interioare:

-Parchet laminat de 8 mm grosime, marca Egger sau similar, în camere şi holuri;

-Gresie ceramică de calitate superioară în băi şi bucătării - import Italia;

-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă şi placaje cu faianţă de calitate superioară la pereţi;

-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă şi fonoizolaţie sub şapă din polistiren;

Dotări băi:

-Gresie şi faianţă ceramică de calitate superioară;

-Băi complet echipate cu obiecte sanitare şi accesorii (lavoare, vase de WC, rigolă în pardoseală)

-Obiecte sanitare ceramice, vas de toaletă suspendat, cu rezervor încastrat cu clapetă;

-Băile sunt echipate cu prize etanşe cu contact de protecţie şi instalaţie de iluminat preinstalată pentru corpurile de iluminat;

Dotări bucătării:

-Gresie antiderapantă şi gresie ceramică, placaje cu faianţă de calitate superioară deasupra blatului de lucru şi vopsitorii lavabile la pereţi şi tavane;

-Bucătăriile sunt dotate cu racorduri, pregătite pentru montarea aparaturii electrocasnice (racorduri pentru apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie);

-Apa caldă este produsă de centrală termică de apartament şi alimentată cu gaze naturale din reţeaua publică;

-Peretele exterior este pregătit pentru tubulatura aferentă hotei;

-Prize electrice 230V cu contact de protecţie pentru aparatura electrocasnică;

Tâmplărie:

-Tâmplăria exterioară se realizează din profile PVC cu cinci camere şi geam termopan cu peliculă LowE cu 3 foi de sticlă;

-În ceea ce priveşte uşile de intrare în apartament, acestea sunt metalice;

-Uşile interioare în apartamente sunt uşi celulare de culoare albă;

Climatizare: Locuinţele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică a fiecărui apartament şi prevăzut cu termostate individuale, asigurând astfel independenţa energetică şi temperaturile preferate pentru fiecare locuinţă. Avantajul principal al sistemului de încălzire în pardoseală constă în costurile reduse cu încălzirea în timpul sezonului rece, ca urmare a eficienţei termice.

Spaţii Comune: Hol de intrare generos cu design modern, amenajat de specialişti cu vastă experienţă, în care vor fi amplasate cutiile poştale şi interfonul de la intrarea în bloc.

Contoare: Contorizare individuală pentru consumul de gaz, apă şi electricitate.

Iluminare: Sistem de iluminat al spaţiilor comune cu temporizator şi senzor.

Structură şi pereţi:

-Fundaţii continue din beton armat;

-Suprastructură: sistem pereţi structurali din beton şi zidărie;

-Închideri exterioare: pereţi structurali din beton armat şi zidărie din cărămidă;

-Termosistem faţade: polistiren expandat de 8 şi 10 cm, tencuială decorativă minerală colorată în masă şi albă;

-Compartimentările interioare ale apartamentelor se realizează prin pereţi dublu-placaţi din gips-carton de 12,5 cm grosime, vată minerală, pe structură metalică zincată;

-Structura de rezistenţă este proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale;

Facilități ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Supermarket

Locație

Zona Buziasului, Timisoara

Street View
  Grădiniţe
  Distanță
 • Gradinita Program Normal Nr. 6
  aprox. 1.70 km
  Şcoli
  Distanță
 • Scoala Generala 20
  aprox. 1.70 km
 • Scoala Gimnaziala nr. 20
  aprox. 1.70 km
  Staţii tramvai
  Distanță
 • Statie Ciarda Rosie Tv4
  aprox. 1.77 km
  Parcuri
  Distanță
 • Parc
  aprox. 1.83 km
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 420 m
 • Parcare privata
  aprox. 1.93 km
  Cartier
  Distanță
 • Ciarda Roşie area (en)
  aprox. 1.31 km
 • Cartierul Ciarda Roşie
  aprox. 1.65 km
  Restaurant
  Distanță
 • Valery 3 (en)
  aprox. 1.11 km
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.

Progres Construcție

7 luni până la finalizare

Dezvoltator

RPC GROUP

RPC GROUP- un dezvoltator cu peste 1300 de unităţi livrate in ultimii 12 ani pe piaţa din Timisoara şi Bucureşti

Dezvoltatorul ansamblului este RPC Group, un dezvoltator cu experienţă pe piaţa rezidenţială din Timişoara. Cele mai importante proiecte finalizate şi predate sunt Bălcescu Residence, Sun Apartments, Gloria Residence, New Dimension ( Moşniţa Nouă) şi Sunlight Residence. În total acestea însumează peste 1.000 de unităţi locative, construite începând cu anul 2012.

Proiectele de viitor ale RPC Group includ dezvoltare de noi complexuri rezidenţiale de case dar şi de apartamente, în unele dintre cele mai atractive zone din Timişoara.

Istoric