ID Proiect: #1666

imobiliare.ro

CONFORT RESIDENCE (Timisoara)

Interval suprafeţe
între 50 mp şi 67 mp
Interval suprafeţe
între 50 mp şi 67 mp
Număr camere
2,3 camere
Număr camere
2,3 camere

Ansamblul " Confort Residence" vă oferă 8 apartamente cu două şi trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată şi liniştită, pe strada Delfinilor nr. 15, în zona Aradului.

Descriere ansamblu

Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât şi în ceea ce priveşte finisajele interioare şi exterioare, instalaţiile electrice şi sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiţii rezidenţiale durabile care îi va oferi condiţii de confort optime într-un spaţiu compartimentat şi amenajat după un concept arhitectural modern.

Proiectul desfăşurat pe 2 nivele şi având un număr maxim de 3 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafeţe mai mult decât generoase, cele 8 apartamente cu 2 şi 3 camere având suprafeţe cuprinse între 50 mp şi 67 mp şi un loc de parcare inclus in preţul fiecărui apartament.

Ansamblul rezidenţial "Confort Residence" vă oferă 8 apartamente cu câte 2 şi 3 camere, fiecare apartament având inclus în preţ 1 loc de parcare şi o cotă a TVA-ului de 5%.

Toate apartamente se predau finisate „la cheie”.

Contactează dezvoltatorul

Sodolescu Imobiliare şi Construcţii este una dintre agenţiile imobiliare de top din Timişoara, cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul vânzării şi închirierii de proprietăţi, oferind clienţilor noştri profesionalism şi servicii de neegalat. Scopul nostru este de a vă ajuta la fiecare pas pentru a face ca tranzacţia Dumneavoastră imobiliară să decurgă fără nici o problemă.

Şodolescu Imobiliare şi Construcţii vă va fi alături pe perioada tuturor negocierilor, iar când veţi găsi proprietatea ideală, vă vom ajuta la întocmirea actelor notariale, de la contractul de vânzare-cumpărare sau închiriere, până la intabularea noului proprietar în cartea funciară. Acest proces vă asigură că noi vă oferim toate garanţiile legale ce ţin de cumpărarea sau închirierea proprietăţii.