• Camere
  4,5 camere
 • Preţuri
  de la 103.000 euro (tva inclus)
+9
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 26 Iunie 2018

Atunci când te trezeşti dimineata, atunci când ieşi în grădină să te bucuri de soare şi aer curat, atunci când te întorci de la locul de muncă sau când ieşi la plimbare cu cei dragi, nu-i aşa că ţi-ai dori să fie intr-un loc cu adevarat spectaculos?

Nordic Residence Park este acest loc extraordinar, un cartier nou de case pe care îl dezvoltam in Nordul Timişoarei, aproape de natură, cu toate facilitaţile urbane asigurate.

Conceptul este unul unic, cu multiple facilitaţi oferite rezidenţilor printre care cel mai important îl reprezintă amenajarea în mijlocul cartierului a celui mai mare parc din aceasta zonă. Acesta va reprezenta un spaţiu natural de peste 5.000 mp, amenajat modern si creativ, pentru cele mai relaxante plimbări şi cele mai speciale momente petrecute in aer liber.

Dezvoltam cartierul Nordic Residence Park pe o suprafată extinsă de peste 70.000 metri pătrati, in zona de nord a Timişoarei, considerată cea mai bună zonă rezidenţială din oras. În total, construim peste 150 de case noi, modele individuale, duplex-uri şi înşiruite, toate construcţii de calitate superioară, extra spaţioase, organizate pe două nivele P+E, pentru cel mai ridical grad de confort de pană acum. Astfel, poţi alege dintre 8 modele de case şi dintr-o gamă variată de compartimentări şi organizări interioare. Între acestea, vei regăsi cu uşurintă casă visată, indiferent de câţi membri are familia ta şi de preferinţele fiecăruia dintre ei. Cu siguranţă unul dintre modele va deveni noul tau cămin. Tot ce trebuie sa faci este sa programezi o vizionare a cartierului.

MODELE CASE

Casa Xenia+ 

Prin Casa Xenia+ ducem mai departe succesul modelului Xenia din Nordic Residence. Astfel, o punem la dispoziţie şi în noul cartier Nordic Residence Park, printr-un upgrade al spaţiului şi al proiectării interioare. Fiecare membru al familiei işi va regăsi şi în acest model propriul spatiu, ideal organizat.

Casa Xenia+ este o casa de tip inşiruită cu suprafaţă utilă de 117,13 mp şi o suprafaţă construită desfasurată de 171,90 mp. Aceasta este compusă din parter şi etaj, 3 dormitoare, 2 dressing-uri, 3 băi, living room şi dining room, bucatarie, vestibul, debara, hol etaj şi balcon. Dormitorul matrimonial este prevăzut cu baie şi dressing matrimoniale, dar şi cu propriul balcon.

Preţ: 103.000 euro cu tva inclus (fără gresie, faianţă, parchet şi trapă pod)

Casa Helga 

Casa Helga este o casă deosebită prin liniile arhitecturale propuse, o casă puternică în care te simţi acasă imediat de la intrare. Pentru cei care investesc în viitorul famiiliei şi pentru cei care pun pe primul loc siguranţa celor dragi, casa Helga este opţiunea absolută.

Casa Helga este o casă de tip duplex cu o suprafaţă utilă de 116,72 mp şi o suprafaţă construită desfasurată de 152,66 mp. Este compusă din parter şi etaj, 2 dormitoare standard, un dormitor matrimonial cu baie matrimonială şi dressing, 3 băi, living room şi dining room, bucatarie, vestibul, debara, hol şi un birou frumos pozitionat înspre intrare.

Preţ: de la 103.000 euro cu tva inclus;

Casa Elsa

Inspirată de construcţiile familiale din zona Scandinaviei, casa Elsa este o reinterpretare a spaţiului perfect optimizat pentru o familie frumoasă. La parter este accentuată zona de zi, a livingului şi a bucătăriei deoarece, aici este locul în care petrecem cele mai speciale momente cu cei dragi.

Casa Elsa este o casă de tip duplex cu suprafaţă utilă de 117,20 mp şi o suprafaţă construită desfaşurată de 159,56 mp. Este compusă din parter şi etaj, 2 dormitoare standard, un dormitor matrimonial cu baie matrimonială, 3 băi, living room spaţios, bucătarie, vestibul, debara şi un birou ideal pentru studiu sau lucru de acasă.

Preţ: de la 103.000 euro tva inclus;

Casa Arina

Casa Arina este o casă de tip duplex de colţ cu o suprafaţă utilă de 119,72 mp şi o suprafaţă construită desfăşurată de 152,90 mp. Este compusă din parter şi etaj, 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial prevăzut şi cu baie matrimonială şi dressing, baie de serviciu şi baie comună, living room, bucătărie cu loc de luat masa, vestibul, debara, birou, terasă şi o zonă specială de citit.

Pret: de la 103.000 euro (fără gresie, faianţă, parchet şi trapă pod)

Vila Klara

Vila Klara o casă individuală, foarte luminoasă şi deosebit de incântătoare atât la interior cât şi la exterior. Este o casă spaţiosă şi confortabilă, ideală pentru cei cu o familie numeroasă dar şi pentru cei care, confortul perfect este un stil de viată. Este casa care te impresionează instantaneu.

Vila Klara este o casă de tip individuală cu o suprafaţă utilă de 145,92 mp şi o suprafaţă construită desfaşurată de 188,32 mp. Este compusă din parter si etaj, 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial prevăzut cu baie matrimonială şi dressing matrimonial, baie de serviciu si baie comună, living room deosebit de spaţios plus loc de luat masa, bucătărie, cămară sau cameră tehnică, vestibul, debara şi birou.

Preţ: 172.000 euro cu tva de 19 % inclus (cu gresie, faianţă, parchet)

Galerie ansamblu

+ 7 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 5 camere, în Timisoara, zona Aradului

103.000

Timisoara, Zona Aradului

Casa Helga-Puternica si Impunatoare

 • 5 camere
 • 116.72 mp
Casa de vânzare 4 camere, în Timisoara, zona Aradului

103.000

Timisoara, Zona Aradului

CASA XENIA+-Dinamica si spatioasa

 • 4 camere
 • 117 mp
Casa de vânzare 5 camere, în Timisoara, zona Aradului

103.000

Timisoara, Zona Aradului

Casa Elsa-Surprinzatoare si calduroasa

 • 5 camere
 • 117.2 mp
Casa de vânzare 5 camere, în Dumbravita

103.000

Dumbravita

CASA ARINA-Energica si aparte

 • 5 camere
 • 120 mp
Casa de vânzare 5 camere, în Timisoara, zona Aradului

172.000

Timisoara, Zona Aradului

Vila Klara-Impunatoare si luminoasa

 • 5 camere
 • 145.92 mp

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Albedra Homes

www.albedra.ro

După nenumărate proiecte de succes dezvoltate în cele mai importante oraşe din România, Alber Holding, prin compania Albedra, demarează cu această ocazie dezvoltarea unor importante proiecte imobiliare în Timişoara. Atât la nivel naţional (Arad, Oradea, Timişoara, Braşov, Bacău, Cluj-Napoca), cât şi internaţional (Budapesta, Nice), Alber Holding urmăreşte integrarea spectrului pieţei imobiliare, vizând următoarele segmente: rezidenţial, industrial, comercial/retail şi birouri. În perioada 2006-2014, Grupul a construit şi vândut, pe segmentul rezidenţial, peste 3.000 de unităţi locative, iar în ceea ce priveste zona industriala, s-au dezvoltat proiecte cu o arie construită desfăşurată de cca. 200.000 mp (vândută sau închiriată în proporţie de peste 90%).

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare