Indisponibil
  • Camere
    1,2,3 camere
+1
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 08 August 2019

0% COMISION - TORONTO RESIDENCE - Disponibilitate imediată - posibilitate personalizare.
Într-un oraş în continuă dezvoltare cum este Timişoara, spaţiul şi amplasarea spaţiilor locative în imediata vecinătate a punctelor de interes au devenit nevoi de bază a celor care doresc să îşi cumpere o locuinţă. Ansamblul rezidenţial, datorită poziţionării EXCELENTE din zona de NORD, se ... vezi mai mult

0% COMISION - TORONTO RESIDENCE - Disponibilitate imediată - posibilitate personalizare.
Într-un oraş în continuă dezvoltare cum este Timişoara, spaţiul şi amplasarea spaţiilor locative în imediata vecinătate a punctelor de interes au devenit nevoi de bază a celor care doresc să îşi cumpere o locuinţă. Ansamblul rezidenţial, datorită poziţionării EXCELENTE din zona de NORD, se ridică la nivelul exigenţelor pieţei.

Prezentare

MODELE APARTAMENTE

- 1 cameră, începând de la 37 mp utili - preţuri pornind de la 44.400 Euro. (17 tipuri de apartamente din care puteţi alege).
- 2 camere, începând de la 49 mp utili – preţuri pornind de la 58.488 Euro. (17 tipuri de apartamente din care puteţi alege)
- 3 camere, începând de la 80 mp utili – preţuri pornind de la 95.664 Euro. (5 tipuri de apartamente din care puteţi alege)

Detalii tehnice

Ansamblul rezidenţial este compus din 3 corpuri de clădire.

  • Corpul C1 cu 5 scări, regim de înălţime pentru scara A, D+P+5E, pentru scările B,C,D,E, D+P+6E.

  • Corpul C2 cu 2 scări, regim de înălţime D+P+6E+M.

  • Corpul C3 cu 3 scări, regim de înălţime D+P+5E.

Construcţia este pe structură de beton şi zidărie cărămidă porotherm, cu termoizolaţie exterioară de polistiren de 10 cm.

Preţurile conţin TVA redus 5% şi reflectă un apartament finisat complet, cu posibilitatea personalizării finisajelor de către client, centrală termică proprie.

Ansamblul rezidenţial are ca dotare suplimentară parcări subterane situate în demisolul fiecărui corp de clădire şi un lot de parcări supraterane.

  • Preţ parcare subteran 4.500 Eur şi terestru 2.500 Eur.

Pentru că satisfacţia şi siguranţa unei decizii corecte este importantă pentru noi, punem la dispoziţia clienţilor experienţa CORALES de peste 13 ani pe piaţa imobiliară din Timişoara şi garantăm pentru consultanţa noastră imobiliară, juridică şi financiar-bancară.

 

 

Galerie ansamblu

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Corales

CORALES este agenţia imobiliară dedicată nevoilor individualizate ale clienţilor săi. În cei peste 10 ani de experienţă am învăţat să facem lucrurile "ALTFEL”. Vă punem la dispoziţie mai mult decat o listă de oferte, asigurandu-ne că nevoile dumneavoastră sunt îndeplinite la cel mai înalt nivel de exigenţă.

Găsim soluţii acolo unde alţii spun "nu SE POATE", tratăm în mod egal şi transparent clienţii noştri garantând pentru consultanţa oferită, inclusiv juridică şi financiar-bancară. Pentru că dispunem de EXPERTIZA necesară şi o OFERTĂ imobiliară COMPLETĂ, vă ajutăm să economisiţi TIMP şi BANI, având totodată siguranţa unei decizii corecte în ceea ce priveşte achiziţia sau vânzarea unei locuinţe.

Istoric

Indisponibil

Timisoara, Zona Girocului

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • Finalizat