Reducere Black Friday

MOBILizează-te pentru extra discount de 40% și poți câştiga un autoMOBIL hybrid + alte premii mobile.

Premii Black Friday

1x Kia Stonic

1x Kia Stonic

1x Macbook Pro

1x Macbook Pro

1x Iphone 13

1x iPhone 13 Pro

Imobiliare.ro te pune la volanul unui hybrid spectaculos!3 pași ai de făcut spre premii

Premiul 1 Achiziționează servicii suplimentare* abonamentului tău actual, cu un discount special de 40% în perioada promoției Black Friday, pe o perioadă contractuală de 6 luni
Premiul 2 Fiecare 100 eur fără TVA contractați lunar, îți aduce o șansă de participare.
Premiul 3 În termen de 30 de zile de la finalizarea promoției, vei afla dacă ai câştigat.

Achiziționează servicii suplimentare abonamentului tău actual, cu un discount special de 40% în perioada promoției Black Friday, pe o perioadă contractuală de 6 luni. Un discount de 20% este de asemenea disponibil cu o perioadă contractuală de 3 luni. Această ofertă nu primește însă șanse de câștigare ale premiilor. Dacă ești client nou, primești și tu o ofertă specială.

Pentru fiecare 100 eur (fără TVA) contractați lunar, primești o șansă de a câștiga unul dintre cele 3 premii puse în joc. Anunțăm câștigătorul în termen de 30 de zile de la terminarea campaniei, predarea efectivă a premiilor fiind programată a avea loc în termen de 90 de zile de la terminarea campaniei.

* produse participante la campanie: Top Listing, Top Listing S, Energy, Upgrade la pachetul de servicii, servicii de vizibilitate, etc. Lista completă a serviciilor participante poate fi accesată din regulamentul promoției sau poate fi obținută de la consultantul fiecărui client Imobiliare.ro

Pot participa toți clienții care nu au micșorat pachetul de servicii în luna octombrie și nu înregistrează restanțe la plata facturilor scadente.

Regulamentul Promoției