1 Proiect
2 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Volo Residence
Finalizat

Volo Residence

Bucuresti, Zona Herastrau

Volo Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in parteneriat cu cea mai de succes companie de design interior, NOBLESSE GROUP. Proiectul iese cu adevărat din tiparel... mai multe detalii

312.000 - 330.000 €
2 Proprietăți
3 Camere
120 mp - 140 mp
Vezi  2  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

VOLO RESIDENCE

STEFPET CONSTRUCT S.R.L

CUI RO32695119

Reg. Comert J12/187/2014

În demersul nostru, am pornit de la experienţa acumulată într-o altă mare capitală a lumii, Londra, deoarece Volo Residence este parte a grupului “Sf Stefan Civil Engineering”, una dintre cele mai bine cotate companii româneşti din Marea Britanie.


În ceea ce priveşte partea de construcţie, motto-ul nostru este “We build to last”. Ceea ce construim este realizat, din toate punctele de vedere, de la proiectare până la execuţie, la cele mai înalte standarde de calitate.


În ceea ce priveşte “sufletul” proiectelor noastre, motto-ul este “Where dreams come home”. Pentru că suntem conştienţi de faptul că, oricât de bine realizată ar fi din punct de vedere tehnic, este nevoie de mult mai mult pentru ca o casă să devină Acasă.


* De aceea alegem cu grijă locul în care proiectele noatre prind viaţă
* Apoi gândim fiecare proiect in parte, astfel in cat apartamentele să ofere spatii generoase, aerisite, depozitări utile, dressing-uri şi terase spaţioase.
* Iar în ceea ce priveşte partea de design, de dotări şi finisaje de lux, am ales să colaborăm cu cel mai premiat studio de design (companie de design)din România, Noblesse Group.